Σκέφτεσαι μέσα στο 2018 να κάνεις τατουάζ; Δες εδώ ποιο σχέδιο σου ταιριάζει!

...εννοείται ανάλογα με το ζώδιό σου!

Σκέφτεσαι μέσα στο 2018 να κάνεις τατουάζ; Δες εδώ ποιο σχέδιο σου ταιριάζει!

Με το που μπήκε το 2018, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο βιάστηκαν να καταγράψουν τα New Year’s Resolutions που το πιο πιθανό είναι να μείνουν στα... draft. Αν είσαι μία από αυτούς που ένας από τους στόχους σου είναι να κάνεις εκείνο το τατουάζ που συζητούσες με τις φίλες σου ότι θέλεις, αλλά δεν έχεις αποφασίσει το κατάλληλο σχέδιο, σου έχουμε τη λύση, αφού το ζώδιό σου, για ακόμη μια φορά, μπορεί να σε βοηθήσει για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Κριός

Η χρονιά που έρχεται μοιάζει πολλά υποσχόμενη για τα οικονομικά σου. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις ο Δίας ευνοεί τους Κριούς σε θέματα χρηματοοικονομικά. Μπορεί να ξεκινήσεις μια καινούργια δουλειά με ψηλότερο μισθό, να διαπραγματευτείς για μια αύξηση και να κάνεις ένα τατουάζ που θα δείχνει την αυθόρμητη πλευρά του εαυτού σου. Ίσως η καλύτερη επιλογή να είναι ένα «κλειδί» για τις πόρτες που θα ανοίξεις το 2018.


https://www.instagram.com/p/bdnwsnsag6p/

Ταύρος

Σταθερότητα, υπομονή (και επιμονή), αλλά και τύχη. Ο Ταύρος ξέρει καλύτερα από όλους πώς να κρατά τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής του. Σαν σωστό ζώδιο της Γης, χρειάζεσαι ένα τατουάζ που θα σε κρατά σε αυτήν. Εάν είσαι yogini, μελέτησε τα chakras. Εάν όχι, σίγουρα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο από τη λέξη «Namaste» ή κάποιο δέντρο.


https://www.instagram.com/p/bw0xamja0pp/

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Σκορπιό, όλη σου η ενέργεια πηγαίνει στην υγεία και την άσκηση. Το 2018 έχει βάλει σκοπό να σε στηρίξει στην προσπάθειά σου να πηγαίνεις πιο συχνά γυμναστήριο ή να κόψεις το αλκοόλ και να τρως σπιτικά και υγιεινά. Και ως σωστός Δίδυμος, το τατουάζ που σου ταιριάζει να «χτυπήσεις» πρέπει να είναι περίεργο και ενδιαφέρον.


https://www.instagram.com/p/bdkmhdmh4ws/

Καρκίνος

Ο έρωτας είναι έτοιμος να σου χτυπήσει την πόρτα, αποσπώντας σε για τα καλά από τις επαγγελματικές σου ανησυχίες ώστε να απολαύσεις το σήμερα και τις χαρές της ζωής. Για σένα, λοιπόν, η ιδανική λύση είναι το ying & yang. Ή κάτι ερωτεύσιμο, με καρδούλες, για την αλλαγή.


https://www.instagram.com/p/bcm8r5kf-9z/

Λέων

Το 2018 θα θέλεις όλη την ώρα να είσαι με τους φίλους, την οικογένεια και γενικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παρ’ όλο που η ανεξαρτησία και η τόλμη είναι αναπόσπαστα χαρακτηριστικά σου, φέτος το μόνο που θα θέλεις είναι η αγάπη και ό,τι αυτή φέρνει μαζί της.

https://www.instagram.com/p/bbhwolif4o2/

Παρθένος

Με τον Δία στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, έχεις καταφέρει να διαπρέψεις με τη γοητεία και το λόγο σου. Το ιδανικό τατουάζ για σένα, λοιπόν, είναι κάτι εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα και φιλοσοφικό που να περιλαμβάνει το πραγματικό νόημα της ζωής.


https://www.instagram.com/p/ba8bpdmnbho/

Μάθε τι θα φέρει το 2018 στη ζωή σου κι απόκτησε σημαντικό πλεονέκτημα

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις όλα εκείνα που κέρδισες δουλεύοντας. Φέτος είναι ο χρόνος της πολυτέλειας για εσένα. Αντί λοιπόν, να αρχίσεις να ξοδεύεις χρήματα σε ακριβά κοσμήματα και ρούχα, κάνε τατουάζ το διαμάντι που σου λείπει.


https://www.instagram.com/p/bdrstuwhhnq/

Σκορπιός

Το 2018 προβλέπει μεγάλες αλλαγές για σένα και το «ποδαρικό» μπορεί να γίνει με ένα καινούργιο τατουάζ. Θα γνωρίσεις ανθρώπους, θα δοκιμάσεις νέα πράγματα και ένας καινούργιος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του. Με τον Δία στον 1ο σου οίκο, η δική μας γνώμη είναι να κάνεις ένα τατουάζ που θα δείχνει αυτό που πραγματικά είσαι.


https://www.instagram.com/p/bdrub_thgk7/

Τοξότης

Ξεπερνώντας τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, φέτος πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Η αλήθεια είναι ότι είσαι ένα από τα πιο ατίθασα ζώδια του ζωδιακού, όμως πρέπει για λίγο να ηρεμίσεις και να πάρεις μια ανάσα. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε το τατουάζ που θα κάνεις να είναι ακριβώς όπως εσύ: Εκτός comfort zone, δηλαδή.


https://www.instagram.com/p/beqetoxni2z/

Αιγόκερως

Με τον Δία στον 11ο οίκο σου, της φιλίας, της φιλανθρωπίας και της ελπίδας, η ισορροπία είναι αυτό που πραγματικά ζητάς από το 2018. Κάνε, λοιπόν, ένα τατουάζ που θα στο θυμίζει 24 ώρες το 24ωρο.

https://www.instagram.com/p/bdot13mhffg/

Υδροχόος

Φήμη και δόξα σου χαρίζει ο Δίας στον 10ο οίκο σου που θα φροντίσει να λάμψεις. Με την ανάγκη σου να πολεμάς -και να κερδίζεις- όλα αυτά που χρειάζεσαι, φρόντισε να κάνεις ένα τατουάζ που θα κοιτάς και θα σου θυμίζει ειρήνη, ελευθερία και άνεση.


https://www.instagram.com/p/bdkknd0hn8-/

Ιχθύες

Ο Δίας θα φροντίσει να ταξιδέψεις πολύ φέτος. Η ανάγκη και η περιέργεια, ώστε να μάθεις πράγματα για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και διάφορες κουλτούρες στον κόσμο, κάνει τα ταξίδια σου «ταξίδια ζωής». Έναν μικρό χάρτη ή ένα μικρό μεταφορικό μέσο θα ήταν το ιδανικό τατουάζ για σένα.


https://www.instagram.com/p/bu8u8oohvv0/

Διάβασε επίσης:

Τα πέντε πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού και τα κρυφά πλεονεκτήματά τους

Μάθε τι θα φέρει το 2018 στη ζωή σου κι απόκτησε σημαντικό πλεονέκτημα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved