Χειμερινές εκπτώσεις: Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ταιριάζουν στο ζώδιό σου

Μη χάσεις την ευκαιρία να αγοράσεις δυο τρία κομμάτια για να γεμίσεις την ντουλάπα σου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ταιριάζουν στο ζώδιό σου

Οι γιορτές τελείωσαν, οι Εκπτώσεις ήρθαν και θεωρείς ότι είναι ευκαιρία να αγοράσεις δυο τρία κομμάτια για να γεμίσεις την ντουλάπα σου. Άλλωστε, βγαίνοντας από το σπίτι, θέλεις να δείχνεις στα καλύτερά σου και το μυστικό για να μην χάσεις τη… μπάλα είναι να δεις ακριβώς τι ταιριάζει στο ζώδιό σου. Μπορεί παρακάτω να βρεις το επόμενο αγαπημένο σου outfit και να το συμπληρώσεις με ό,τι σου λείπε!

Κριός

Όσο πιο μεγάλο το trend, τόσο πιο πολύ θέλεις να το ακολουθήσεις. Επειδή ο χειμώνας θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα, αν δεν τα έχεις ήδη, αγόρασε printed minis, απλά T-shirts με στάμπες, ankle boots και μια… ψεύτικη γούνα για το κρύο.

Ταύρος

Όπως κάθε κλασικός Ταύρος, έτσι κι εσύ, θα συνεχίσεις να ψάχνεις εκείνο το statement piece που θα μπορείς να φορέσεις ξανά και ξανά. Πάμε λοιπόν, στο αγαπημένο σου look για την αρχή του 2018, ένα ψηλόμεσο τζιν, ένα ζεστό πουλόβερ και φυσικά, χαμηλά παπούτσια.

Δίδυμοι

Με το μυαλό σου να βρίσκεται σε τουλάχιστον δέκα μέρη ταυτόχρονα, δεν μπορείς ούτε για το ντύσιμό σου να πάρεις αποφάσεις. Να τολμήσεις ή να μείνεις στα κλασικά; Για να μη χρειαστεί να διαλέξεις, μείνε σε αυτά που ξέρεις καλύτερα. Με ένα τζιν και κάποια εντελώς απλή μπλούζα θα βγάλεις και το φετινό χειμώνα.

Καρκίνος

Ένα κλασικό και εικονογραφημένο κορίτσι. Η διαχρονικότητα μιας Καρκίνου, όμως, είναι αυτή που τραβά όλα τα βλέμματα προς το μέρος της. Σου ταιριάζει ένα ankle-cropped παντελόνι και ένα πλεκτό πουλόβερ με prints, οπότε ξέρεις τι να «χτυπήσεις» τώρα στις εκπτώσεις.

Λέων

«Mix and match» για ακόμη ένα χειμώνα είναι το μότο σου. Παρ’ όλο που αγαπάς τα κλασικά κομμάτια, έχεις μάθει να προσθέτεις εκείνο το «wow» στοιχείο που χρειάζεται να έχεις στο ντύσιμό σου. Τόλμα με μια suede midi φούστα, το απλό σου κασμιρένιο πουλόβερ και τα αγαπημένα σου ankle boots.

Παρθένος

Βαρέθηκες τα trends και θέλεις απλά να είσαι ο εαυτός σου; Αγόρασε ένα skinny τζιν, ένα μονόχρωμο πουλόβερ, το μακρύ σου παλτό, τα καθημερινά και αγαπημένα σου αθλητικά και θα είσαι άνετη και στιλάτη.

Μάθε τι θα φέρει το 2018 στη ζωή σου κι απόκτησε σημαντικό πλεονέκτημα

Ζυγός

Έχεις μάθει να φοράς τα κλασικά, λίγο διαφορετικά από τα υπόλοιπα ζώδια. Η διαχρονική επιλογή σου σε τζιν και δερμάτινο μπουφάν, οφείλει να συνδυαστεί με ένα printed cami top και ένα bralette -για τη λεπτομέρεια. Στα μαγαζιά, λοιπόν, για να συμπληρώσεις ό,τι δεν έχεις.

Σκορπιός

Δεν βρέθηκε ακόμη ο άνθρωπος που δε θα εγκρίνει τις στιλιστικές σου επιλογές. Οπότε, έχεις την πρωτιά στο να υιοθετήσεις το athleisure trend. Παρ’ όλα αυτά, αντί για το μονόχρωμο κολάν και ένα φούτερ, δοκίμασε ένα λεπτό μακρυμάνικο μπλουζάκι, μια φόρμα και δερμάτινα slippers. Έτσι για τη διαφορά...

Τοξότης

Θέλεις να είσαι όσο λιγότερο προβλέψιμη γίνεται, αλλά να μην ξεφεύγεις και πολύ από τα κλασικά. Ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα θα ταιριάξει άψογα με ένα απλό ριγέ πουλόβερ και ψηλά πέδιλα. Το χειμώνα πέδιλα; Ω ναι. Ρίξε μια ματιά στα καταστήματα και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Αιγόκερως

Αγαπάς να δοκιμάζεις όλα τα καινούργια trends που έχουν αυτόν τον κλασικό αέρα μέσα τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο… καινούργια! Το highlight είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο. Με φούστα και ζιβάγκο, φόρεμα, ή ακόμη και παντελόνι. Αν δεν τις αγόρασες ήδη, τώρα είναι η τελευταία σου ευκαιρία.

Υδροχόος

Όλοι γνωρίζουν για την ιδιαίτερη αδυναμία που έχεις για οτιδήποτε είναι έντονο ή γυαλίζει. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις μια ψεύτικη γούνα που θα την συνδυάσεις με μια καρό φούστα και έντονα σκουλαρίκια. Eccentric τόσο, όσο για να κάνεις τη διαφορά.

Ιχθύες

Ζώντας στη δεκαετία των 60s’ και όντας ακόμη στην ψυχή, παιδί των λουλουδιών, η χειμωνιάτικη μόδα περιλαμβάνει πολλά κομμάτια που δε καλύπτουν. Μπότες πάνω από το γόνατο και floral mini φορέματα ή φούστες. Μαζί με το σωστό, ζεστό πουλόβερ, θα είσαι έτοιμη να φύγεις!

Μάθε τι θα φέρει το 2018 στη ζωή σου κι απόκτησε σημαντικό πλεονέκτημα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved