Αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια!

Αλήθεια... θα εκπλαγείς...

Αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια!

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν δύο δείκτες ευφυΐας: ο IQ και ο ΕQ.

Ο πρώτος, ο γνωστός, που αναφέρεται στο νοητικό επίπεδο και ο δεύτερος στη συναισθηματική νοημοσύνη, τη δυνατότητα δηλαδή να αντιλαμβάνεται κάποιος τα συναισθήματα των άλλων και να κάνει αυτόματα σωστή διάκριση.

Τα πιο έξυπνα ζώδια, λοιπόν, συγκριτικά με τα υπόλοιπα είναι τα εξής:

IQ - Υδροχόος

EQ - Σκορπιός

Κι όμως! Η ταχύτητα και ο τρόπος που σκέφτεται ο Υδροχόος, αλλά και το πόσο γρήγορα αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα -και κατ’ επέκταση τα κίνητρα κάποιου- ο Σκορπιός, είναι που τα φέρνει στην κορυφή!

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι τα υπόλοιπα ζώδια είναι χαζά. Διάβασε παρακάτω και θα διαπιστώσεις, πού «κόβει» το μυαλό τους.

Τα ζώδια της φωτιάς: Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης έχουν δυνατό το ένστικτο της επιβίωσης και είναι ιδιαίτερα εύστροφοι. Γι’ αυτό δεν ξεγελιούνται εύκολα, αντιλαμβάνονται αμέσως τους κινδύνους και βρίσκουν τρόπους να τους αποφύγουν.

Τα ζώδια της Γης: Ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως έχουν πρακτικό πνεύμα και είναι παιχνιδάκι γι’ αυτούς να αντιπαραβάλλουν αίτιο-κίνηση και αποτέλεσμα για να βρουν τη ρίζα ενός προβλήματος και βέβαια τη λύση του.

Τα ζώδια του Αέρα: Ο Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος έχουν αναλυτική σκέψη και ακόμα και τα συναισθήματά τους τα επεξεργάζονται εγκεφαλικά. Όσο πιο κοινωνικοποιημένοι, δε, είναι, τόσο πιο πολύ αναπτύσσουν τη νοημοσύνη τους.

Τα ζώδια του Νερού: Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες έχουν έντονη διαίσθηση. Είναι αυτοί που «πιάνουν» με τις κεραίες τους ό,τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις ή τις πράξεις των άλλων και αντιλαμβάνονται αμέσως πώς αισθάνονται, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Μάθε τι θα φέρει το 2018 στη ζωή σου κι απόκτησε σημαντικό πλεονέκτημα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved