Αντέχει ένας Δίδυμος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Τι συμβαίνει όταν ένας Δίδυμος βρίσκεται σε παράλληλη σχέση;

Αντέχει ένας Δίδυμος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Μιλάμε για τους πρωταθλητές του... εις διπλούν! Οι Δίδυμοι ανήκουν στα «διπλά ζώδια» και στα ερωτικά έχουν την τάση να μπλέκονται σε διπλές ιστορίες. Οι μόνιμες σχέσεις και η μονοτονία τους κουράζουν αφάνταστα με αποτέλεσμα να βαριούνται. Αντίθετα, όσο μεγαλύτερος είναι ο... πολλαπλασιαστής των φλερτ ή των σχέσεων τόσο πιο πολύ ανεβαίνει... το ενδιαφέρον!

Έτυχε ή μήπως έπεσε θύμα.. των περιστάσεων;

Η ερωτική τους ζωή βρίσκεται μόνιμα... στον αέρα! Δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά και τους αρέσει να κινούνται στα τεντωμένα σχοινιά των αντιθέσεων που κάνουν την καρδιά τους να χτυπά σαν τρελή και το μυαλό τους να βρίσκεται σε εγρήγορση. Συνήθως στέλνουν σήματα διαθεσιμότητας σε όλους! Κι αυτό αποτελεί από μόνο του ένα λόγο για να τραβάνε τους παντρεμένους ή δεσμευμένους παρτενέρ σαν μαγνήτης.

Πώς το μαθαίνει;

100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι γίνεται; Γεννημένοι με άστατη καρδιά και μετρ της άτακτης ζωής, αλίμονο να μην δουν λίαν συντόμως στο πρόσωπο του άλλου... το γνωστό «διαβολάκι» που ξέρουν απέξω κι ανακατωτά. Με λίγα λόγια, διαβάζουν βουλωμένο γράμμα αφού τον τρόπο που παίζει ένας «ατακτούλης» και «κατεργάρης» το ερωτικό παιχνίδι το ξέρουν από... πρώτο χέρι.

Τελικά… Θα μείνει ή θα φύγει;

Ανεμοδαρμένα ύψη! Οι Δίδυμοι αγαπούν τους ανέμους γιατί τους επιτρέπουν να βρίσκονται πότε δώθε και πότε κείθε. Δεν έχουν όμως ούτε την αντοχή, ούτε τη διάθεση να παλέψουν με ισχυρούς «ανέμους» και αντίξοες συνθήκες για να μείνουν κάπου που ούτως ή άλλως εν ευθέτω χρόνο θα πάρουν το κουβαδάκι τους κι θα πάνε σε άλλη παραλία. Τι θα πουν; «Άσε μην το κουράζουμε! Ήρθε η ώρα και για τους δυο... να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. »! (Εδώ γελάμε... χα,χα,χα)

Πέτυχε σφήνα ανάμεσα σε δύο - Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου

Ψεκάστε, σκουπίστε... τελειώσατε! Οι Δίδυμοι απεχθάνονται τη χρονοτριβή και επειδή η ζωή τους συνήθως βρίσκεται εν εγρηγόρσει, όπως ενός ταξιδευτή δημοσιογράφου που αναζητά την επόμενη είδηση, συνήθως ψάχνει κάτι στα γρήγορα. Χωρίς δεσμεύσεις, πολλές απαιτήσεις και περιορισμούς που θα καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες και θα διασκεδάζει. Ένα δεσμευμένο λοιπόν πρόσωπο του λύνει τα χέρια.

Πώς κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα;

Με το δίκαννο! Στην μια κάννη του είναι το άπαιχτο, κεφάτο και γοητευτικό μπίρι – μπίρι του και στην άλλη είναι η παιχνιδιάρα, σπιρτόζικη και ανάλαφρη φύση του που δημιουργούν ευκαιρίες επαφής και προσέγγισης. Ξετρελαίνουν τον άλλο με τη χαρωπή, έξυπνη προσωπικότητά τους και επιβεβαιώνουν ότι είναι ξεφτέρια στο... διπλάρωμα.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή;

Η αβάσταχτη βαρύτητα της σχέσης! Και στα τρία και στα πέντε δεν έχουν τέτοια ηθικά διλλήματα. Ούτε το δίπορτο ούτε το τρίπορτο τους είναι ξένο. Αρκεί να θυμάστε ότι οι Δίδυμοι είναι παιδιά του αέρα και δεν θέλουν βάρη, θέλουν να είναι ελαφριοί για να πετάνε σαν ελεύθερα πουλιά. Πράγμα που θα σας πουν, όταν το θέμα τεθεί, με δύο λέξεις... «ok! Free..».©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved