Είσαι Τοξότης; Αυτά είναι τα tips για να είσαι πιο υγιής!

Θέλεις να είσαι έχεις καλή φυσική κατάσταση και ενέργεια; Διάβασε τις συμβουλές που σου δίνουμε

Είσαι Τοξότης; Αυτά είναι τα tips για να είσαι πιο υγιής!

Εξαιρετικά ενεργητικοί και ζωντανοί από τη φύση σας, εσείς οι Τοξότες συνήθως προσέχετε ιδιαίτερα την διατροφή σας, επιλέγοντας να τρώτε υγιεινά και θρεπτικά. Κι αυτό βοηθά πολύ στην ενίσχυση των καθημερινών αντοχών σας. Δεν αγαπάτε απλά το φαγητό, συνειδητά επιλέγετε να τρέφεστε με τρόπο που ενισχύει την υγεία σας.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας κυρίως επηρεάζει το συκώτι, τους γλουτούς και τους μηρούς, αλλά -ως επί το πλείστον- σας προσφέρει μια καλή φυσική κατάσταση.

Οι Τοξότες έχετε αυτοπεποίθηση. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ενεργητικοί και πάντα «μέσα» στο παιχνίδια και τις περιπέτειες. Και ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά μας δίνουν και τα ιδανικά tips που σας ταιριάζουν απόλυτα για να είστε πιο υγιείς.

• Σε ό,τι αφορά στις διατροφικές σας συνήθειες καλό είναι να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας φρούτα και ξηρούς καρπούς. Όχι μόνο είναι τροφές υψηλής διατροφικής αξίας και ενέργειας, αλλά ταιριάζουν και απόλυτα με το ζώδιό σας.

Οι δραστηριότητες και οι ασκήσεις στην καθημερινότητα σας βοηθούν να νιώθετε πάντα τονωμένοι κι εντυπωσιακοί. Καθώς είστε από τα πιο ενεργητικά ζώδια, αυτό πιθανότατα να είναι ήδη στην ρουτίνα σας, αλλά αν δεν είναι, φορέστε τα αθλητικά σας και βάλτε το στο πρόγραμμα. Δεν θα σας βοηθήσει μόνο στο να είστε fit, αλλά θα αυξήσει και τις άμυνές σας κατά των ασθενειών.

• Οι περισσότεροι Τοξότες έχουν μια τάση να παίρνουν βάρος κυρίως στους γοφούς και τους μηρούς όταν μεγαλώνουν κι αυτό οφείλεται στον τρόπο της ζωής τους και την αυξημένη κοινωνικότητά τους, σε συνδυασμό με την μείωση όχι της ενεργητικότητάς τους, αλλά της άσκησης. Προσέξτε λίγο παραπάνω τη διατροφή σας και προσπαθήστε να εντάξετε κάποιας μορφής άσκηση ξανά στην καθημερινότητά σας.

• Όπως προαναφέραμε ο Ήλιος στο ζώδιό σας επηρεάζει το συκώτι σας. Δηλαδή, έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία. Η κατανάλωση αλκοόλ, λοιπόν, που είναι επιβαρυντική για το συκώτι, έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να γίνεται με μέτρο πάντα.

• Σε γενικές γραμμές, η υπερενέργεια και η υπερκινητικότητα που σας διακρίνει μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα άγχους και στρες και αυτό αφορά περισσότερο στις γυναίκες του ζωδίου. Δεν είναι κακό να χαλαρώνετε λίγο κάποιες φορές και να ρίχνετε ρυθμούς. Αντιθέτως…

Τα λιπαρά και τα γλυκά καλό είναι να αποφεύγονται, ενώ είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλαμβάνετε στη διατροφή σας πουλερικά, ψάρια και τροφές με υψηλή πρωτεΐνη. Θα σας βοηθήσει να κρατάτε τις διατροφικές ισορροπίες, να παίρνετε όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεστε, για να έχετε και την ενέργεια που σας είναι απαραίτητη εκ φύσεως.

Θαμπό δέρμα, ξηρά μαλλιά και προβλήματα με τα ούλα σας είναι αρκετά συνηθισμένα για τους Τοξότες, αλλά η λύση κρύβεται και πάλι στις διατροφικές συνήθειες. Η κατανάλωση λαχανικών και φρούτων θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τέτοιου είδους μικροπροβλήματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved