Ποιος άντρας του ζωδιακού είναι επιρρεπής στο... κέρατο;

Είναι ο Ταύρος πιστός, ο Δίδυμος άπιστος; Και ο Καρκίνος; Τιμά το στεφάνι του;

Ποιος άντρας του ζωδιακού είναι επιρρεπής στο... κέρατο;

Μην το ψάχνεις. Το ποιο ζώδιο είναι πιστό και ποιο άπιστο, ποιο κάνει παράλληλη σχέση και ποιο απλά θα φύγει με κάποιο άλλο πρόσωπο και θα σε αφήσει μπουκάλα, είναι σχετικά.

Εμείς ωστόσο σου δίνουμε μια ιδέα για να ξέρεις τι περίπου ισχύει. Πάντως, ανεξάρτητα από τι ακούς, για κανένα μην ορκίζεσαι...

ΚΡΙΟΣ: Άμα καταπιεί τη ρουτίνα η σχέση και δεν του προξενεί κανένα ερωτικό ενδιαφέρον, θα αρχίσει να ψάχνεται... Το να μπλεχτεί σε περιπέτειες της μιας βραδιάς πάντως είναι πιο πιθανό από το να κάνει παράλληλη σχέση. Αλλά, όταν φτάσει σε αυτό το σημείο, πολύ σύντομα θα πάρει το καπελάκι του και θα πάει για άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Γενικά δεν είναι από αυτούς που τσιλιμπουρδίζουν, θες ότι βαριέται, θες ότι δεν θέλει να μπλέκει σε μπελάδες. Τώρα, αν του έρθει στο πιάτο, όχι δε θα πει. Λίγο να τον φλερτάρουν, λίγο να του ανεβάσουν το ηθικό, θα πέσει θύμα... του έρωτα, ιδίως αν δεν... τρώει καλά στη σχέση. Και σίγουρα δε θα είναι για μια φορά... Μάλλον παράλληλα... θα περπατάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ψέμα το έχει εύκολο, το παιχνίδι είναι στο αίμα του, σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή του δεινότητα και την περιέργεια που τον τρώει, μπορεί να ξεκινήσει ένα φλερτ για πλάκα και να καταλήξει σε παράλληλη σχέση. Και αφού δεν του είναι εύκολο ποια να διαλέξει, την Κωκώ ή την Κική θα κρατήσει και τις δύο μέχρι -κι αν- γίνει τσακωτός...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εν αρχή είναι η οικογένεια! Αρκεί να παίρνει φροντίδα και στοργή γιατί αν νιώσει παραμερισμένος, θα την κάνει την κουτσουκέλα του. Ο καλύτερος πατέρας θα είναι, σαν σύζυγος όμως, θα μπάζει νερά. Θα απευθυνθεί αλλού... που θα τον αγαπάνε και θα τον νοιάζονται και μάλιστα μπορεί να δεθεί και με το άλλο πρόσωπο, οπότε θα το τραβήξει κι όσο πάει. Για διαζύγιο ούτε λόγος όμως.

ΛΕΩΝ: Είναι επιρρεπής στην κολακεία, θέλει το fan club πώς να το κάνουμε! Αν μάλιστα έχει και μια σύζυγο που έχει πέσει με τα μούτρα στο παιδί ή τα παιδιά και τον έχει βάλει στην άκρη, όλα γίνονται. Στην περίπτωση, δε, που αποφασίσει να πρωταγωνιστήσει στη σκηνή της... απάτης, θα δώσει ρεσιτάλ, με διάφορες πρόθυμες να του υποβάλλουν τα σέβη τους. Το θέμα είναι ότι θα «καρφωθεί» νωρίς γιατί τέτοια λάμψη πώς να την κρύψει άλλωστε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι αυτό που λέει ο λαός «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Η ιστορία ξεκινά με το «...α πα πα αποκλείεται» και καταλήγει στο… «και δεν του φαινότανε». Γενικά, δεν παρεκτρέπεται εύκολα, αλλά την κάνει την απιστιούλα, θα είναι τέλεια οργανωμένη, οπότε δε θα γίνει τσακωτός, παρά μόνο μέσω καλοθελητή – δοσίλογο... Για παράλληλη σχέση πάντως δεν το 'χει. Πειράματα κάνει το παιδί...ΖΥΓΟΣ: Το ότι φλερτάρει, φλερτάρει και το ματάκι παίζει, το ξέρουν κι οι πέτρες. Συνήθως όμως αναζητά τη σιγουριά μιας σχέσης. Τώρα, αν εκεί δεν περνά καλά, δεν του ταΐζουν επαρκώς τον ναρκισσισμό του, τότε θα αναζητήσει άλλες αγκαλιές. Και θα βρει! Και θα τις έχει καβάτζα, μέχρι να πάρει απόφαση να αφήσει τελείως την προηγούμενη. Είπαμε, μόνος σε διπλό κρεβάτι, δεν μπορεί να κλείσει μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εννοείται πως είναι από τους λίγους που ανήκουν στην κατηγορία των πιστών και αφοσιωμένων αντρών. Για να την κάνει τη στραβοτιμονιά, θα έχει πολύ σοβαρούς λόγους ή θα είναι από εκδίκηση, οπότε, δε θα το κρύψει κιόλας ή η «επίσημη» σχέση πνέει τα λοίσθια. Και πολλά μπορείς να του προσάψεις, νεκρόφιλο όμως δεν τον λες...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτός ο άντρας είναι άστατος και άτακτος, όμως παράλληλη σχέση δε θα έκανε. Εδώ δεν αντέχει για πολύ αυτή που έχει, δε θα τις διπλασιάσει κιόλας. Αν ο άνεμος είναι ούριος, αν πιεστεί παραπάνω, αν πιει και λίγο, αντιστάσεις δε θα προβάλλει. Αλλά επειδή είναι και πολυ...διάστατος, δε θα σταθεί σε ένα πρόσωπο. Σίγουρα, πάντως, θα το κάνει μια, θα το κάνει δυο, την τρίτη θα αναζητήσει την ελευθερία του. Δεν είναι και για να καταπιέζεται...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γενικά είναι της πίστης, της αφοσίωσης και της ηθικής. Ειδικά, άνετα μπορεί να έχει παράλληλη σχέση, ιδίως αν έχει κάνει γάμο συμφέροντος και ξαφνικά εμφανίστηκε ο έρωτας στο κατώφλι του... Άνθρωπος είναι κι αυτός, δεν είναι κι από πάγο. Θα ζήσει μέσα στην... αμαρτία για πολύ και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (τύπου 1 στο εκατομμύριο) θα ακολουθήσει την καρδιά του. Θα αρχίσει να έχει ενοχές, πώς ξέπεσε έτσι, κλπ κλπ και τελικά θα χωρίσει την παράνομη και θα επιστρέψει στη νόμιμη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετά τον Σκορπιό είναι αυτός που δεν παίζει σε διπλό ταμπλό και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Είναι με κάποια γιατί θέλει, δεν θέλει πια, δεν είναι. Απλά κι ειλικρινά. Εκτός κι αν έχεις συμφωνήσει με τη σύντροφό του να έχουν μια ελεύθερη σχέση, ανοιχτή σε προοπτικές και σχήματα. Αλλά αν κάνει τη στραβή, που συνήθως είναι από το... φιλικό περιβάλλον, δε θα διστάσει εμ και να το πει αμέσως, εμ και να χωρίσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο αλτρουισμός του μπορεί να έχει και μια άλλη έννοια. Αυτός λιγώνεται με τις δακρύβρεχτες, πονεμένες ιστορίες. Μην του πέσει κάποια στο δρόμο βουρκωμένη και λυπημένη... Το πιο πιθανό είναι να τρέξει να την... παρηγορήσει, όχι ακούγοντάς την και δίνοντάς της χαρτομάντιλο για να φυσήξει τη μύτη. Και μετά θα το ξεχάσει. Άλλωστε μπροστά στην αγάπη, τι σημασία έχει μια μεμονομένη πράξη... στήριξης! Και όχι, δε θα τον πάρει κανείς χαμπάρι, ποτέ όμως!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved