Στη ζωή είναι γνωστό ότι δεν μπορείς πάντα να έχεις εκείνο που θέλεις, ωστόσο, αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ της ποσότητας και της ποιότητας, χαιρετίζω και καλοδέχομαι τη δεύτερη. Αν είναι να έχω ένα δαχτυλίδι, θα είναι ένα καλό, κι όχι τρία-τέσσερα του συρμού.

Δεν είμαι σνομπ (αν και πολλοί, έτσι θα με χαρακτηρίσουν). Είμαι επιλεκτικός άνθρωπος, επιθυμώ, θέλω, διεκδικώ ότι καλύτερο μπορώ να αποκτήσω, είτε υλικό, είτε πνευματικό, είτε άυλο (π.χ. ευτυχία και νιρβάνα!).

Κι επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, κανενός είδους τύψη, ούτε θέλω να απολογηθώ, επειδή έτσι αισθάνομαι για τα πράγματα. Τα έχω μια χαρά με τον εαυτό μου και δεν ζητώ από κανένα να μου χαρίσει τίποτα (πάντως, αν επιθυμείτε σφόδρα να μου κάνετε ένα δώρο, ε, διαλέξτε κάτι με γούστο παρακαλώ!).

Θα σας συμβούλευα μεταξύ αστείου και σοβαρού, να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου. Σε τούτη τη ζωή, να στοχεύετε για ότι πιο ποιοτικό, έτσι θα καταλήξετε π.χ. με μια μικρή αλλά ωραία γκαρνταρόμπα, ή κάτι αντίστοιχο!

Αυτό πιστεύουμε και οι τέσσερις: ο Ταύρος, ο Λέων, ο Ζυγός κι ο Αιγόκερως!

Μάθε τα ζώδια από την καλή κι από την... ανάποδη! Όλες οι χιουμοριστικές ειδήσεις των ζωδίων είναι εδώ!