Έχει ο Τοξότης σκοτεινή πλευρά; Αν έχει λέει! Όλα τα ζώδια έχουν. Είναι εκείνη η πλευρά που δεν θέλεις να δεις που συγκεντρώνει τα αρνητικά στοιχεία ενός ζωδίου. Δεν σου λέμε ότι σώνει και καλά θα την δεις ή ότι θα δεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρωμένα σε ένα πρόσωπο, αλλά για να είσαι πληροφορημένος/η, διάβασε την λίστα μας.

1. Μπορεί να τον δεις να ασχολείται με πολλά και να μην φτάνει τίποτα ως το τέλος. Δεν είναι κάτι περίεργο εδώ που τα λέμε για έναν Τοξότη αυτό: λατρεύει να ανακαλύπτει και να μαθαίνει καινούργια πράγματα, αλλά όχι αγάπη μου, δεν θα τα παντρευτεί κιόλας!

2. Βλέπει την μεγάλη εικόνα άψογα, αλλά χάνει στις λεπτομέρεις. Κοινώς δεν ασχολείται με λεπτομέρειες και πίστεψε με, σχεδόν όλα τα θεωρεί… λεπτομέρειες! Σπάει νεύρα έτσι και δίνει την εντύπωση ότι είναι κομματάκι φευγάτος!

3. Αυτό που πονάει τους άλλους άλλα όχι τον ίδιο τον Τοξότη, είναι ακριβώς αυτό: ότι είναι φευγάτος, δεν δεσμεύεται εύκολα συναισθηματικά και σπάει καρδούλες με αυτή την τάση του. Δείχνει να είναι όχι απλά αδέσμευτο πλάσμα, αλλά συναισθηματικά αδιάφορος, κι αυτό… πονάει.

4. Τα ξέρει όλα και συμφέρει! Οκ, ακούγεται σαν αστείο, αλλά δεν είναι καθόλου. Ο Τοξότης δεν τα πάει καλά με την κριτική και φυσικά θεωρεί ότι τα ξέρει όλα. Αυτό μπορεί να τον κάνει να φαίνεται στα μάτια των άλλων εγωκεντρικός κι αντιπαθής, δύσκολος στο να τον προσεγγίσει κανείς και να του μιλήσει. Δεν ισχύει: παίρνει από λόγια, αρκεί να ξέρεις πως να προσεγγίσεις την… αυθεντία!

5. Είναι το αιώνιο παιδί. Δηλαδή για να είμαστε σωστοί, αυτό δεν είναι κακό από μόνο του. Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι, απλά αυτό που μπορεί να του βγει πολύ άσχημα είναι η… ανευθυνότητα. Αν ο Τοξότης τα φορτώσει όλα στον κόκορα, κλαύτε τον! Παρατάει τις ευθύνες που μπορεί να έχει αναλάβει, τον πιάνει τεμπελιά, ή γυρίζει την πλάτη και… πάει για άλλα! Δεν βγάζεις άκρη!

Διάβασε επίσης:

Γιατί χρειάζεσαι έναν Τοξότη στην ζωή σου;

Πέντε υπέροχα πράγματα για την μοναδική γυναίκα Τοξότη!

Πέντε πράγματα που κάνουν έξαλλο έναν Τοξότη