Κάθε ζώδιο είναι προικισμένο με τα καλά του, αλλά φυσικά και λογικά, μπορεί και να έχει (ή να κρύβει), κάποια σημεία που δεν είναι και τα πιο… δυνατά του! Πάμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και με τον Ζυγό.

Δυνατά σημεία:

1. Μπορεί να συνεργάζεται και να τα φέρνει βόλτα με όλους του τύπους ανθρώπων! Είναι πολύ σημαντικό και πολύ μεγάλο πλεονέκτημα! Ο Ζυγός δεν κάθεται να χαλιέται με τον κάθε χαρακτήρα που συναντάει. Ξέρει πως να τον χειριστεί και να τον «ξεπετάξει», χωρίς να κουτουλήσουν κέρατα μεταξύ τους! Θεός λέμε!

2. Ξέρει να κρατάει ίσες αποστάσεις από όλους και να μην εμπλέκεται συναισθηματικά εκεί που δεν τον παίρνει. Με άλλα λόγια, δεν χαλιέται για ασήμαντα πράγματα και δεν κουβαλάει μέσα του ανώφελα φορτία που μπορεί απλά να γίνουν τροχοπέδη στην ζωή του.

3. Ξέρει πως να γοητεύει. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Ζυγός είναι ο ΜΕΓΑΣ γόητας του ζωδιακού! Δεν γοητεύει μόνο με την ομορφιά του, τους τρόπους του, την εξυπνάδα του, αλλά κυριολεκτικά, κουβαλάει έναν αέρα, που δεν σου επιτρέπει να του χαλάσεις χατίρι και σε σκλαβώνει με την φυσικότητα της γοητείας του, που του είναι έμφυτη!

4. Έχει ανοιχτό μυαλό, είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πως να συνδυάζει τα ταλέντα του. Ο Ζυγός για να ελιχθεί σωστά, πρώτα κάνει τους υπολογισμούς του και σπάνια κάνει λάθος. Στην συνέχεια χρησιμοποιεί την γοητεία του με πολλή εξυπνάδα και μαεστρία και σχεδόν πάντα, παίρνει εκείνο που θέλει!

Έχει όμως κι εκείνος, τις αδυναμίες του, πως να το κάνουμε!

1. Επειδή του αρέσει να υπερ-αναλύει τα πράγματα, αρκετές φορές πέφτει στην παγίδα την αναποφασιστικότητας. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ζυγός, φοβάται μην τυχόν και ΔΕΝ κάνει την καλύτερη επιλογή και κατά συνέπεια, χάνει πολύ χρόνο ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας απόφασης!

2. Επειδή δεν θέλει να δημιουργεί έριδες, καυγάδες, μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα του για πολύ καιρό κι αυτό να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή να δώσει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται. Είναι κρίμα, γιατί είναι ένα πολύ δοτικό και ζεστό ζώδιο…

3. Δεν ξέρει να λέει «όχι». Δυστυχώς για εκείνον, ευτυχώς για όλους τους άλλους, ο Ζυγός, σπάνια θα πει ένα καθαρό κι αποφασιστικό «όχι». Για την ακρίβεια, όταν τον ακούσεις να το πει, σημαίνει ότι έχει φτάσει στα άκρα του.

4. Τέλος, δεν είναι σπάνιο να συναντήσεις Ζυγό που δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα. Επειδή είναι ζώδιο που εκτιμά οτιδήποτε ωραίο, μπορεί τα χρήματα να γλιστρήσουν κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του, εκτός κι αν στο ωροσκόπιο του έχει αρκετό Παρθένο ή Σκορπιό!

Διάβασε επίσης:

7 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Ζυγό!

Σου δίνω 6 καλούς λόγους για να μην τα βάλεις με έναν Ζυγό!

Ποια 5 ζώδια σε αγοράζουν και σε πουλάνε;

5 πράγματα που ο Ζυγός κάνει καλύτερα από τα άλλα ζώδια