Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη μέχρι και το νωρίς το απόγευμα θα βρίσκεται στον Ζυγό μας δίνει χάρη και ευγένεια στις συναναστροφές μας, ενώ αντιλαμβανόμαστε ότι οι καλοί τρόποι δε κοστίζουν απολύτως τίποτα, αντίθετα ανοίγουν πόρτες. Η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Κριό, από την άλλη, μας κάνει ασυμβίβαστους και μας σπρώχνει να αποδεχτούμε το διαφορετικό, να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, τονίζοντάς μας ότι για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αβγά.

Το απόγευμα το Φεγγάρι μπαίνει στον Σκορπιό, ρίχνοντάς μας στα βαθειά και βάζοντας τέλος στις ανάλαφρες επαφές και την έντονη κοινωνικότητα. Τα συναισθήματά μας είναι έντονα, κυμαινόμενα από το πολύ στο τίποτα, ενώ το μυστήριο και ο ερωτισμός είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Τα θέλω μας πολλά και ισχυρά δεν αφήνουν χώρο για παζάρια και συμβιβασμούς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼ο

Ζυγοί και Σκορπιοί συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας, εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Κριοί και Ταύροι οι πολλές υποχωρήσεις και τα χατίρια μόνο προσωρινά εξασφαλίζουν την ηρεμία στις σχέσεις σας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες και Υδροχόοι ακολουθήστε την διπλωματική οδό για να επιλύσετε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/belytddawew/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια