Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Ερμής και Ήλιος περνούν σήμερα στους Ιχθύς, συναντώντας την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και μας καλούν να πατήσουμε το «pause» σε εντάσεις και αντιπαλότητες και να βγάλουμε αγάπη, συμπόνια και δοτικότητα. Φαντασία, όνειρα, διαίσθηση, διάθεση προσφοράς και έμπνευση, όλα υπερτονισμένα, ενώ αναζητούμε την εσωτερική μας γαλήνη και την ηρεμία του νου. Θα έχουμε βέβαια κι ένα «χάσιμο», μια αφηρημάδα, μια τάση αδράνειας ή απόσυρσης στο δικό μας κόσμο, όμως έτσι θα φορτίσουμε ενεργειακά τις μπαταρίες μας και θα δούμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼☂❤

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ευνοείστε στις προσωπικές και ερωτικές σας υποθέσεις, οπότε βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και μαγέψτε με την παρουσία σας.

Παρθένοι αποδεχτείτε τη συναισθηματική σας πλευρά, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σας και μη νιώθετε τύψεις, αν έχετε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Σας χρειάζεται!

Τοξότες και Δίδυμοι υπάρχουν κι έμμεσοι τρόποι για να επιλύσετε τα οικογενειακά ή επαγγελματικά σας θέματα. Βρείτε τους!

Λέοντες και Υδροχόοι ένα... σύννεφο θα υπάρχει πάνω από τα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bfjdakmgazy/

Καλή Κυριακή!