Οι «κανόνες» που πρέπει να ακολουθήσεις αν βγεις ραντεβού με Ιχθύ

Το ήξερες ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις όταν βγαίνεις ραντεβού με έναν ή μια Ιχθύ και θέλεις να περπατήσει το πράγμα; Για να μην φας άκυρο, συνέχισε να διαβάζεις!

Οι «κανόνες» που πρέπει να ακολουθήσεις αν βγεις ραντεβού με Ιχθύ

Όσοι/ες έχετε Αφροδίτη ή και Ερμή ή Άρη στους Ιχθύς, πείτε μας κι εσείς τη γνώμη σας! Με ποια σημεία συμφωνείτε περισσότερο;

  • Να είσαι έτοιμος/η για όλα! Μην σου ακούγεται χαζό, είναι πια καρατσεκαρισμένο, ότι οι Ιχθύς είναι ένα ζώδιο, που ο ένας εκπρόσωπος, διαφέρει από τον άλλον. Με λίγα λόγια, δεν ξέρεις αν θα πέσεις στον αγαθό ή στο πιράνχα. Γι' αυτό το λόγο, ΜΗΝ του/της φερθείς κονσέρβα «είσαι αγαθό πλάσμα, το' χω». ΔΕΝ το έχεις!
  • Πάμε παρακάτω: δέξου ότι θα έχει πάντοτε όνειρα, επιθυμίες, κρυφές φιλοδοξίες και θα προσπαθεί εντελώς low key (με χαμηλούς τόνους), να τα προσεγγίσει. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; ή βοηθάς ή είσαι εμπόδιο. Δεν αστειεύομαι, μα μήτε κι εκείνος! Θέλει κάποιον/α που να τον βοηθάει στην ζωή του κι όχι να γίνεται ο αυστηρός/ξερός/επικριτικός τύπος που θα τον… ισιώσει. No και πάλι, NO!

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved