Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι προικισμένα με πολύ δυνατή ενσυναίσθηση

Τι είναι η ενσυναίσθηση; Είναι η συναισθηματική ταύτιση με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου, και η κατανόηση της συμπεριφοράς και των κινήτρων του.

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι προικισμένα με πολύ δυνατή ενσυναίσθηση

Μια ματιά να ρίχνεις στον άλλον και να καταλαβαίνεις πλήρως πώς νιώθει κι άρα τί τον οδηγεί να πράττει όπως πράττει. Με απλά λόγια, θα λέγαμε ότι είναι η ικανότητα να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του άλλου. Όχι απλά όμως διανοητικά να την βάλεις, αλλά να νιώθεις όπως νιώθει!

Πριν διαβάσεις το άρθρο, ποια 4 ζώδια θα έλεγες ότι είναι προικισμένα με την ενσυναίσθηση; Αν την έχεις, την έχεις λόγω ζωδίου, ωροσκόπου, Σελήνης, Αφροδίτης ή Ερμή;

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ήθελε και πολύ για το μαντέψεις, έτσι δεν είναι; Το κατεξοχήν ζώδιο που υποφέρει περισσότερο από τον πόνο των άλλων, παρά από τον δικό του. Για αυτό όμως και μπορεί όχι μόνο να κατανοεί τι περνάς και να συνδράμει όπως μπορεί, αλλά και να καταλάβει γιατί λες ότι λες και κάνεις ότι κάνεις. Μακάρι να μπορούσε να κρατήσει αποστάσεις συναισθηματικές, αλλά όπως και να έχει, είναι ο Βασιλιάς της ενσυναίσθησης!

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved