Τα 12 ζώδια και τα Χριστούγεννα!

Ποια ζώδια λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ποια δεν θέλουν ούτε να ακούγε για γιορτές; Ποια τρελαίνονται να στολίζουν; Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Τα 12 ζώδια και τα Χριστούγεννα!
  • Ποια ζώδια δεν κάνουν για Άγιος Βασίλης; Ο Αιγόκερως κι ο Κριός. Ο Κριός βαριέται να διαβάσει τη λίστα με τα δώρα κι αντί να σου φέρει αυτό που ζήτησες, θα σου δώσει εκείνο που διάλεξε τυχαία εκείνος. Ο Αιγόκερως αντί να σου δώσει αυτό που θέλεις, θα σου φέρει εκείνο που χρειάζεσαι κι ας μην το ζήτησες. Αντί για καινούργιο IPhone, θα σου φέρει 5 κιλά πικρά χόρτα για ρίξεις τη χοληστερίνη σου.
  • Ποια ζώδια θα στολίσουν και θα ξεστολίσουν τις αποκριές γιατί… και βαριούνται να ξεστολίσουν και τους αρέσει η γιορτινή ατμόσφαιρα; ο Ταύρος, ο Ιχθύς και ο Τοξότης.
  • Ποια ζώδια θα κάνουν τις περισσότερες μετακινήσεις, διαρκώς πέρα- δώθε με την δικαιολογία ότι είναι γιορτές κι έχουν πολλά να κάνουν και πολλούς να δουν; Δίδυμοι, Κριός, Λέων, Ζυγός, Ιχθύς
  • Ποια ζώδια λένε ότι δεν τους νοιάζουν τα δώρα των γιορτών, αλλά κρυφοαπολαμβάνουν και μάλιστα πολύ την όλη διαδικασία ανταλλαγής δώρων; Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved