Να γιατί ο Κριός είναι από τα πλέον παρεξηγημένα ζώδια!

Πλάκα στην πλάκα, βρίσκεται πάντοτε στην τριάδα με τα πιο παρεξηγημένα ζώδια του ζωδιακού...

Να γιατί ο Κριός είναι από τα πλέον παρεξηγημένα ζώδια!

Τα άλλα δυο για να μην... αναρωτιέσαι είναι ο Δίδυμος και ο Σκορπιός.

  • Θυμώνει εύκολα και πολύ: μπουμπουνίζει κι αστράφτει, όμως αν παρατηρήσεις, σε λίγα κιόλας λεπτά έχει βγει ο ήλιος κι όλη η πλάση χαμογελά! Έτσι είναι ο Κριός ο γνήσιος, που ξεσπά και μετά συνεχίζει τη ζωή του. Τα… θύματα όμως μένουν με την απορία: «μα τι στο καλό συνέβη;» Κριός, συνέβη! Να, τι συνέβη!
  • Δεν φοβάται να πει ό,τι σκέφτεται και μάλιστα να το διανθίσει και με μερικές «ωραίες» λέξεις. Κοινώς, ο Κριός είναι διάσημος για τις αθυροστομίες του και την ωμότητά του. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να λέει την αλήθεια κι ας πονάει!
  • «Άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω!». Αυτή η ατάκα είναι 100% Κριαρίσια και περικλείει όλη την ουσία του «είναι» του! Η ανυπόμονη κι επιτακτική φύση του Κριού, εύκολα μπορεί να επιφέρει αντιδράσεις, όμως δείχνει την ορμή και την αυθεντικότητά του: ναι, είναι ανυπόμονος και πιεστικός, όμως δε ζητά να σου πάρει την μπουκιά από το στόμα σου, μα να πάρει εκείνο που θέλει.
  • Ο Κριός δεν περιμένει να του χαριστεί τίποτα: καταβάλλει προσπάθεια, απλώνει χέρι, παίρνει. Για εκείνον είναι απλό, σωστό και τίμιο. Για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι εξαιρετικά ευθεία προσέγγιση, χωρίς τακτ ή τρόπους. Κακώς: ο Κριός είναι από τα πιο τίμια ζώδια γιατί ποτέ δεν κρύβεται πίσω από ένα ψέμα και ποτέ δεν προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο από ό,τι είναι.
  • Δίνει την εντύπωση ότι είναι bossy, πιεστικός, βάζει τον εαυτό του πρώτο και βλέπει τους άλλους ως εν δυνάμει ανταγωνιστές του. Να σου πω εδώ ότι ο Κριός είναι πάνω από όλα ένα μεγάλο μωρό που ζητάει την προσοχή σου, το σεβασμό σου και δεν έχει και τις καλύτερες επικοινωνιακές δεξιότητες (το ξεκαθαρίσαμε πρώτο-πρώτο!). Εάν το εμπεδώσεις αυτό, μήτε bossy ή εγωκεντρικός θα σου φαίνεται (διότι δε θα του κεντρίζεις τον εγωισμό), μήτε ανταγωνιστικός (διότι θα καταλάβεις ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι)!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved