Τα 12 ζώδια πέφτουν θύματα απαγωγής! Πώς αντιδρούν και τι συμβαίνει τελικά;

Ποιοι είναι οι απαγωγείς;

Τα 12 ζώδια πέφτουν θύματα απαγωγής! Πώς αντιδρούν και τι συμβαίνει τελικά;


Κριός

Κοιτάζει με μίσος τον απαγωγέα του και του λέει ότι ξέρει καράτε, ζίου ζίτσου, καποέιρα κι άλλες 10 περίπου επικίνδυνες λέξεις και ότι έχει μαύρη ζώνη στο άπλωμα τραχανά. Τον αφήνει όμως να τον φιμώσει και τον προειδοποιεί με αγριάδα ότι αν δεν διασκεδάσει με την απαγωγή του και τυχόν βαρεθεί, θα τον σπάσει στο ξύλο και θα σηκωθεί να φύγει…

Ταύρος

Δε δέχεται με τίποτα να βάλει φίμωτρο, διαπραγματεύεται τα γεύματα με τον απαγωγέα του και τον προειδοποιεί ότι δε θα φάει τίποτα εκτός KETO diet! (έτσι έχασε κι η Adele τα κιλά της!). Ο απαγωγέας απειλεί, ο Ταύρος μουλαρώνει, ο απαγωγέας βάζει τα κλάματα. Απαγωγέας – Ταύρος σημειώσατε 2!

Δίδυμος

Ο απαγωγέας ζητάει λύτρα για να τον αφήσει. Ο Δίδυμος τον καθοδηγεί προσεχτικά στις διαπραγματεύσεις, πετυχαίνει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό, τη φέρνει στον απαγωγέα που δέχεται να τον αφήσει ελεύθερο, δήθεν για να παραλάβει τα λύτρα και να του τα φέρει κι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο απαγωγέας ακόμα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο!

Λέων

«Μα γιατί με απαγάγεις;», ρωτάει ο Λέοντας. «Επειδή ξέρω ποια είναι η αξία σου!» απαντάει ο απαγωγέας. Ο Λέοντας τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα, παίρνουν τα χρήματα των λύτρων που ζήτησε ο απαγωγέας και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς απορημένοι…

Παρθένος

Ο Παρθένος γίνεται έξαλλος που τον διακόπτει από την ασχολία του για να τον απαγάγει και ξεκινάει μαραθώνιο διάλογο με τον απαγωγέα. Ο τελευταίος χάνει κάθε επιχείρημα, ταπεινώνεται, δέχεται να παραδοθεί στην αστυνομία, αρκεί να μην ξαναδεί μπροστά του τον Παρθένο. Μέχρι να έρθει η αστυνομία, έχει υποστεί ψυχολογικά τραύματα 3ου βαθμού! Αουτς!

Ζυγός

Χωρίς πολύ κόπο, γοητεύει τον απαγωγέα, τον κάνει να τον ερωτευτεί και στο τέλος, αφού τον έχει δεμένο στο μικρό του δαχτυλάκι, τον πείθει ότι η μόνη σωστή λύση είναι να παραδοθεί στην αστυνομία, αφού θα είναι πολύ ρομαντικό να του φέρνει κουλουράκια με καρδούλες στην ψειρού! Δεν του πήγε ποτέ κουλουράκια με σχήμα καρδιάς. Σκληρή καρδιά!

Σκορπιός

Όταν ο απαγωγέας του αποκαλύπτει τις προθέσεις του, σχεδόν τον πιάνει νευρικό γέλιο. Γιατί;

Επειδή:

1ον: μέσα σε μισή ώρα, από τη στιγμή που τον πήγε στην κρυψώνα, ο Σκορπιός έχει ήδη καταλάβει ποιος είναι ο απαγωγέας και πώς να τον χειριστεί

2ον: Πείθει τον απαγωγέα να τον ελευθερώσει, υποσχόμενος ότι δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν την ταυτότητά του, αρκεί να του κάνει μια μεγάλη χάρη….

3ον: Ο Τοξότης, στα επόμενα δέκα λεπτά, έχει απαχθεί...

Τοξότης

Δέχεται να κάτσει να τον απαγάγουν, για την εμπειρία και μόνο! Όμως εκεί που συζητάει –δεμένος- με τον απαγωγέα του μαθαίνει ότι το κίνητρο που τον απήγαγε είναι τα λεφτά! Νιώθει αηδιασμένος (αφού περίμενε το κίνητρο να είναι τουλάχιστον ο έρωτας!) και του πετάει το τσεκ επιταγών στην μούρη, λέγοντάς του να συμπληρώσει το ποσό για τον αφήσει να φύγει! Δεν δέχεται να κάτσει λεπτό παραπάνω!

Υδροχόος

Υδροχόος στην αρχή προσπαθεί να τον πείσει με ηρεμία να τον αφήσει, ενώ στην συνέχεια και μόλις καταλάβει ότι ο απαγωγέας δεν παίρνει από λόγια, ξεκινάει τα χαστούκια, τις κλωτσιές, τα ουρλιαχτά και τα μπινελίκια! Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να του επιτρέψει να του στερήσει την ελευθερία του! Ο απαγωγέας, αλλάζει επάγγελμα!

Ιχθύς

Στην αρχή πατάει τα κλάματα και σκούζει, όμως τελικά ο απαγωγέας τον αρπάζει! Εκεί που κάθεται και χάνεται στις σκέψεις του, σηκώνεται να κάνε μια βόλτα να ξεμουδιάσει, βρίσκει μια πόρτα, την ανοίγει και βρίσκεται έξω στην εξοχούλα! Υπέροχα! Τον βρίσκει τυχαία η αστυνομία, τον πάει σπίτι του, αλλά στο μεταξύ ο Ιχθύς έχει ξεχάσει και τον απαγωγέα και το πώς μοιάζει!

Αιγόκερως - Καρκίνος

Είναι οι δυο απαγωγείς. Ναι, είναι δυο και όχι ένας! Ο Αιγόκερως είναι ο ιθύνων νους, ο Καρκίνος είναι εκείνος που καταστρώνει το σχέδιο και το βάζει σε δράση. Ο Αιγόκερως είναι εκείνος που ερωτεύεται ο Λέοντας, ενώ ο Καρκίνος είναι εκείνος που ερωτεύεται τον Ζυγό (κι εκείνος που ο Σκορπιός μυρίστηκε)!

Διάβασε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια αφού έχει γίνει σεισμός;

Με ποια άλλα ζώδια μοιάζει αρκετά το δικό σου;

Μυθικά πλάσματα: Ποιο ταιριάζει περισσότερο με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved