Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο Ιχθύς;

Να τι θέλει από εσένα!

Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο Ιχθύς;


• Να αναγνωρίσεις την αξία του: όχι γιατί είναι ψωνάρα του κερατά, αλλά γιατί το να τον αντιμετωπίζεις σαν το μαλθακό, ευαίσθητο παιδί τη στιγμή που εκείνος τρέχει για εσένα και σε εκείνον θα τρέξεις να βρεις παρηγοριά, είναι λιγάκι οξύμωρο.

• Ο Ιχθύς μοιάζει να κολυμπάει σε ένα ατελείωτο χάος (εκείνο του μυαλού και της ψυχής του), αλλά πίστεψέ τον όταν σου λέει ότι μέσα σε αυτό το όμορφο χάος, ξέρει και πού βρίσκεται και πού πατάει. Επομένως το να προσπαθείς να διορθώσεις τη ζωή, το τρόπο που βιώνει ο Ιχθύς τη ζωή του, δεν είναι απλά ματαιοπονία, αλλά σκέτη φαντασίωση, από την δική σου πλευρά όμως! Μια χαρά είναι όπως είναι.

• Βοήθεια επομένως ο Ιχθύς θα ζητήσει όταν την έχει πραγματικά ανάγκη. Όλες τις υπόλοιπες στιγμές… θαύμαζέ τον από μακριά και μην επεμβαίνεις! Τον εκνευρίζεις!

• Όπως και ο Ταύρος, ο Ιχθύς έχει το δικό του ρυθμό που κάνει τα πράγματα. Δεν βιάζεται και δεν χρειάζεται να τον πιέσεις. Θα κάνει ό,τι είναι να κάνει, όποτε το θελήσει κι αν δε το θελήσει, ω! Πίστεψέ με, ΔΕΝ θα κουνήσει το δαχτυλάκι του, ο κόσμος να χαλάσει! Άσε τον ήσυχο!

• Θα κάνει εκείνο που θέλει… μόλις ανακαλύψει τι είναι εκείνο που θέλει! Μην το ψάχνεις: λειτουργεί με τελείως διαφορετικό τρόπο και του αρέσει!

• Του αρέσει να μένει μόνος και να αποφορτίζεται, τόσο όσο του αρέσει να βρίσκεται με κόσμο. Θα ορίσει εκείνος όμως τη φάση που περνάει κι όχι εσύ κι οι ανάγκες σου! Sorry!

Διάβασε επίσης:

Τα δυνατά σημεία του Ιχθύ που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Η ανάλυση του Ιχθύ με στατιστικά γραφήματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved