Τα δυνατά σημεία του Ιχθύ που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Εάν είσαι Ιχθύς, έχεις ωροσκόπο Ιχθύ ή Σελήνη στους Ιχθύς, συνέχισε να διαβάζεις!

Τα δυνατά σημεία του Ιχθύ που τον κάνουν να ξεχωρίζει


Αυτά είναι τα δυνατά σημεία ενός Ιχθύ, που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα 11 ζώδια!

Μπορεί να σκέφτεται με πρωτότυπο τρόπο! Οκ, αυτό είναι επίσης ένα δυνατό χαρακτηριστικό του Υδροχόου (thinking out of the box), αλλά ο καλός μας ο Ιχθύς, το πάει ένα βήμα παραπέρα: προσθέτει φαντασία και μπορεί να δώσει λύση εκεί που δεν το περιμένεις! Συνδυάζει έξυπνη σκέψη, με φαντασία χωρίς όρια και ξεπερνάει τα εμπόδια!

• Μιλώντας για εμπόδια (κι από αυτά, πολλά έχει η ζωή), ο Ιχθύς, πετυχαίνει κάτι μοναδικό: κάνει τα δύσκολα- εύκολα! Παραβλέπει πολλά, ξεπετάει άλλα τόσα, χαμογελάει σε όλα και στο τέλος βρίσκει λύση εύκολη και σωστή.

• Ξέρει πότε να ακούει, «διαβάζει» κι όσα δεν λέγονται, κόβει αντιδράσεις, λέει λίγα και καταλαβαίνει πολλά! Όλα αυτά, τα χρησιμοποιεί για να χειριστεί τα πράγματα και να τα φέρει στα μέτρα του! Είναι σιγανό ποταμάκι, που φτάνει εκεί που θέλει, με το τρόπο του!

• Είναι χαρακτήρας που δε δημιουργεί προβλήματα, αντιθέτως είναι καλότροπος και τείνει να συγχωρεί τα λάθη και τους εγωισμούς των άλλων. Γίνεται αρεστός, αγαπητός και μετά…. Κάνει του κεφαλιού του, αλλά τελικά όλοι του δίνουν…. το ακαταλόγιστο!

• Τολμάει να αγαπάει ανιδιοτελώς, σε καιρούς ποταπούς και σκληρούς. Ο Ιχθύς την εκθέτει την καρδούλα του, είναι δοτικός, τρυφερός, συγχωρεί και δεν τον νοιάζει εάν αυτό τον κάνει τρωτό. Άλλοι είναι γενναίοι στον πόλεμο, ο Ιχθύς είναι γενναίος στην αγάπη και πάντοτε κερδίζει, διότι όλοι σε εκείνον τρέχουμε όταν πληγωθούμε ή έχουμε ανάγκη μια αγκαλιά!

Διάβασε επίσης:

Η ανάλυση του Ιχθύ με στατιστικά γραφήματα

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις την γυναίκα Ιχθύ

Τέσσερα μυστικά του Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved