Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις την γυναίκα Ιχθύ

Ένα από τα πιο αιθέρια πλάσματα του ζωδιακού είναι ο αντιπροσωπευτικός τύπος της γυναίκας Ιχθύ!

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις την γυναίκα Ιχθύ


Έχει ομορφιά και χάρη, είναι άνθρωπος δοτικός, συναισθηματικός, με γερό ένστικτο και υπέροχη αίσθηση γούστου! Δες πώς μπορείς να την κατακτήσεις!

Εάν είσαι Ιχθύς, έχεις ωροσκόπο Ιχθύ, Σελήνη ή Αφροδίτη, συνέχισε να διαβάζεις!

  • Μπορεί να την έλκουν οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν και πατούν γερά στα πόδια τους, αλλά αν την προσεγγίσεις με τσαμπουκά θα την κάνει με ελαφρά. Δεν αντέχει την πίεση κι ο βαριά αρρενωπός τσαμπουκάς, μπορεί να την γοητεύσει για περίπου μερικές ώρες έως λίγες ημέρες. Μετά, πάπαλα…
  • Κι ενώ στην αγριάδα λέμε «no», στην υποστήριξη λέμε «YES!». Σε θέλει και σε προτιμάει δυνατό στο μυαλό και στην ψυχή, παρά στο σώμα και στα λόγια. Θα σε έχει Θεό εάν την βοηθάς από τα πιο απλά ως τα πιο δύσκολα. Αυτό χρειάζεται και θέλει, αλλά μην περιμένεις να στο πει με λόγια καθαρά. Εκεί έχουμε θέμα… Είναι ελαφρώς σφίγγα και μουγκή!
  • Έχεις ακούσει ότι υπάρχουν ζώδια που βαριούνται εύκολα και θέλουν ποικιλία; Ε, η Ψαρίνα μας είναι ένα από αυτά! Πρέπει να την έχεις διαρκώς ευχάριστα απασχολημένη και να φροντίσεις να είναι δημιουργική, διαφορετικά, την πιάνει τεμπελιά και κατάθλιψη!
  • Να της λες το «σ’ αγαπώ», να την λες πόσο καλή, όμορφη, άξια, υπέροχη είναι και να μην τα μασάς τα λόγια σου! Κράτα την ψυχολογία της ψηλά κι εκείνη θα σε βάλει ακόμα ψηλότερα στην εκτίμησή της!
  • Τα πειράγματα, άντε και τα δέχεται (ανέχεται). Το να την υποτιμάς μπροστά σε άλλους, να μιλάς για γκάφες ή ελαττώματα, την νευριάζει και την θλίβει. BIG NO!
  • Μην προσπαθείς να καταλάβεις γιατί κάνει ό,τι κάνει. Λειτουργεί συχνά με ένστικτο κι όχι με στεγνή λογική. Ακολούθα τα βήματά της, χωρίς να μπαίνεις στο δρόμο της, κοινώς, μην της αφαιρείς την πρωτοβουλία και μην προσπαθείς να την καπακώνεις!

Είναι ένα άτομο που εύκολα μπορείς να ζήσεις μαζί του, μα συνάμα χρειάζεται προσοχή στο πώς της συμπεριφέρεσαι. Είναι ευαίσθητη, μα όχι μυγιάγγιχτη, χρειάζεται αγάπη και φροντίδα, μα όχι καταπίεση!

Διάβασε επίσης:

Ο Ιχθύς τα «παίρνει πολύ άσχημα» όταν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα

Αν έχεις ερωτευτεί Ιχθύ, αυτά τα 6 πράγματα πρέπει να τα γνωρίζεις!

Τέσσερα μυστικά του Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved