Ο Ιχθύς τα «παίρνει πολύ άσχημα» όταν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα

Αυτά τα 5 πράγματα κάνεις κι ο Ιχθύς γίνεται έξαλλος! «Ανεβάζει θερμοκρασία», πίεση και ξυπνάει το ζώο μέσα του.

Ο Ιχθύς τα «παίρνει πολύ άσχημα» όταν κάνεις αυτά τα 5 πράγματα


Μήπως να αλλάζαμε λιγάκι τον τρόπο που τον προσεγγίζουμε, όλοι μας;

Αυτή είναι η μαύρη λίστα των ΜΗ!

Μην του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι ο υποτακτικός σου, ο χαζός της παρέας, το παιδί για όλες τις δουλειές, εκείνος που τον κάνεις ό,τι θέλεις και τα λοιπά όμορφα. Επειδή είναι μειλίχιος, δε σημαίνει ότι είναι ούφο. Το ούφο με σκούφο είσαι εσύ και το λειψό μυαλό σου. Σύνελθε πριν αποφασίσει ότι αρκετά παραγνωριστήκατε και κάνει grand έξοδο!

• Μην πας να εκμεταλλευτείς την καλή του την καρδιά. Κι άντε επειδή σε λυπάται –σε λυπάται, επαναλαμβάνω-, θα κάνει το παπί και θα δώσει τόπο στην οργή. Μετά από λίγο όμως, θα βγάλει γλώσσα και θα σου δείξει δόντια και θα πατήσει φρένο.

• Μην προσπαθήσεις να τον καπακώσεις, να τον καλουπώσεις, να του πεις τι θα κάνει ή να τον βάλεις να «κάτσει» στη ζωή σου εκεί που εσύ θέλεις. Κι άντε για να μην σε προσβάλλει να κάτσει ήσυχος για ένα φεγγάρι, μετά όμως εσύ θα τραγουδάς Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις και να του πεις πως δε θ' αντέξω δε θα ζήσω, φεγγάρι μου στο δρόμο του να μπεις και να του δείξεις πώς να 'ρθει σε μένα πίσωωωωωωωωωωωωωω». Και σιγά μην έρθει πίσω!

• Μην πληγώνεις τα αισθήματά του, απλώς και μόνο επειδή τα έχει πολλά, ευαίσθητα και εύκολα προσβάσιμα. Δεν τον πληγώνεις απλά: του δείχνεις τι παλιοχαρακτήρας είσαι και αυτό είναι μεγάλο ξενέρωμα για εκείνον.

• Τέλος, μην παίρνεις αποφάσεις πίσω από την πλάτη του κι ιδιαίτερα αποφάσεις που περιλαμβάνουν εκείνον ή τον επηρεάζουν. BIG NO!

Διάβασε επίσης:

Αν έχεις ερωτευτεί Ιχθύ, αυτά τα 6 πράγματα πρέπει να τα γνωρίζεις!

Τέσσερα μυστικά του Ιχθύ

17 τυχαίες πληροφορίες για τον Ιχθύ που ίσως και να μην γνωρίζεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved