Αν έχεις ερωτευτεί Ιχθύ, αυτά τα 6 πράγματα πρέπει να τα γνωρίζεις!

Αν την «πάτησες» με Ιχθύ, διάβασε για να καταλάβεις πώς λειτουργεί το μυαλουδάκι του στον έρωτα και τι περιμένει!

Αν έχεις ερωτευτεί Ιχθύ, αυτά τα 6 πράγματα πρέπει να τα γνωρίζεις!


Α! Και πριν το ξεχάσω: μην περιμένεις να στα πει εκείνος/η, διότι πολύ απλά, θεωρεί ότι είτε τα καταλαβαίνεις, είτε τρως άκυρο!

Αν είσαι Ιχθύς, ή έχεις ωροσκόπο Ιχθύ, συνέχισε να διαβάζεις!

• Σημαντική πληροφορία: ο Ιχθύς έχει πολλά στο κεφάλι του μέσα, αλλά ελάχιστα εκφράζει ή κοινοποιεί στους άλλους. Δυστυχώς, οφείλεις να μυρίσεις τα νύχια σου στο τι θέλει ή απεχθάνεται και να ζητάς «συγνώμη» όταν ΔΕΝ έχεις μαντέψει σωστά!

• Σε αντίθεση με τον Υδροχόο και κάποια ακόμη ζώδια που ερωτεύονται αργά, ο Ιχθύς πάει από το 0 στο 100 πιο γρήγορα κι από τη σκιά του! Ερωτεύεται σβέλτα, αλλά… ξε-ερωτεύεται το ίδιο γοργά! Βεβαιώσου για τα αισθήματά του πριν προχωρήσεις, διότι έχει την τάση να είναι ερωτευμένος με τον έρωτα κι όχι με σένα!

• Μην κάνεις το λάθος να μπερδέψεις την ευαισθησία του, το γλυκό του στυλάκι με αδυναμία. Δείχνει και είναι ευάλωτος, αλλά ο άτιμος είναι και εφτάψυχος και τρομερά ανθεκτικός. Επομένως, πρόσεχε, γιατί μπορεί να σε ξεγελάσει και να σε… παίξει για πλάκα!

• Σπάνια θα σε πρήξει, μα πολύ συχνά θα σε παιδέψει. Κάτσε να σου εξηγήσω: δεν ζητάει πολλά ή παράλογα πράγματα, έχει ήπιο ταπεραμέντο, θα σου κάνει πολλά χατίρια, αλλά… όταν τον πιάσουν τα ψυχοτραλαλά του, θα κάνεις την νταντά και θα πεις κι ένα τραγούδι!

• Κι ενώ όταν ερωτευτεί κι αγαπήσει ο Ιχθύς τα δίνει όλα και δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του (μέγα λάθος, αλλά ας το αφήσω ασχολίαστο), αν νιώσει ότι κάτι τον/την χαλάει, αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει βηματάκια προς τα πίσω και πριν το καταλάβεις, μια ωραία ημέρα, σου ακυρώνει την συνδρομή και μένεις με τη χαρά!

• Για αυτό, πρόσεχε κάθε του/της βλέμμα, κίνηση, αντίδραση, χαμόγελο, πίκρα, παράπονο, διότι όσα δεν λέει, τόσα καταγράφει μέσα του/της και σε ξηλώνει από το θρόνο που σε έχει βάλει στην καρδιά του/της!

Διάβασε επίσης:

Τέσσερα μυστικά του Ιχθύ

17 τυχαίες πληροφορίες για τον Ιχθύ που ίσως και να μην γνωρίζεις!

Απορίες που έχει ένας Ιχθύς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved