Τέσσερα μυστικά του Ιχθύ

Εάν είσαι Ιχθύς ή έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στους Ιχθύς, συνέχιζε οπωσδήποτε να διαβάζεις!

Τέσσερα μυστικά του Ιχθύ


Αυτό το άρθρο σε αφορά!

Να ποια είναι τα 4 μυστικά της προσωπικότητας του Ιχθύ που είναι και πολύ έντονα και πολύ σημαντικά να γνωρίζεις!

• Για μερικά πράγματα μπορεί να σκάσει και για άλλα… μήτε που χαμπαριάζει. Αν του θίξεις την περηφάνεια, θα βάλει τα γέλια με την προσπάθειά σου. Αν προσπαθήσεις να τον καπακώσεις, θα απορήσει για λίγο με την αφέλειά σου να πιστεύεις ότι δεν σε έχει καταλάβει. Αν όμως πας να πειράξεις κάποιον που «προστατεύει», παίξεις με τα συναισθήματά του, πας να το παίξεις κακός, τότε θα αγριέψει, διότι τον νοιάζει και τον κόφτει. Εκεί, θα βγει στην επίθεση.

• Καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από όσα αφήνει να φανεί ότι καταλαβαίνει. Του αρέσει να το παίζει χαζός, για να επιτρέψει στον άλλο να «ρίξει» τις άμυνές του και να δει ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και μέχρι πού θέλει να τον… εκμεταλλευτεί. Στην πραγματικότητα, ο Ιχθύς σε πουλά και σε αγοράζει, αλλά σε αντίθεση με τον Δίδυμο, το κάνει πλαγίως, υπογείως και στα μαύρα σκοτάδια!

• Είναι η προσωποποίηση της Σταχτοπούτας! Μοιάζει να είναι το παραπαίδι του ζωδιακού, που μπορείς να το αποπάρεις, παραγκωνίσεις, αγνοήσεις, αλλά στο τέλος και τον Πρίγκιπα θα κερδίσει και το Βασίλειο ολόκληρο! Ο Ιχθύς είναι το απόλυτο outsider, που όμως –το έχουμε ξαναπεί!- έχει το τρόπο του, βρίσκει λύση, κατορθώνει να επιτύχει εκείνο που θέλει κι ας μην πάρεις χαμπάρι εσύ πώς το κατάφερε!

• Έχει ευμετάβλητη διάθεση. Ο Ιχθύς είναι με τα Φεγγάρια του (ακούει ο Καρκίνος;;;;), μία είναι στα high του και μία τον μαζεύεις από το πάτωμα. Επειδή μια τάση για το πάτωμα την έχει, χρειάζεται στη ζωή του κίνητρα, πρόσωπα να του ανεβάζουν το ηθικό! Αν μπλέξει δε, με τα λάθος άτομα… άστο. Ο Ιχθύς χρωματίζεται πολύ από το περιβάλλον του και για αυτό το λόγο είναι ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ να έχει καλές επιρροές!

Διάβασε επίσης:

17 τυχαίες πληροφορίες για τον Ιχθύ που ίσως και να μην γνωρίζεις!

Απορίες που έχει ένας Ιχθύς

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved