Αυτά είναι τα 4 πιο δυνατά σημεία ενός Αιγόκερω!

Σου δίνουμε και ένα... bonus για να τον μάθεις καλύτερα και να τον εκτιμήσεις.

Αυτά είναι τα 4 πιο δυνατά σημεία ενός Αιγόκερω!


1. Είναι όχι μόνο ρεαλιστής, αλλά επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι τίποτα δε σου χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Ξέρει πού πατάει, γνωρίζει πού θέλει να βρίσκεται στο μέλλον. Κι άλλα ζώδια το κατέχουν το σπορ, ε και; Γιατί ο Αιγόκερως είναι τόσο ιδιαίτερος λοιπόν; Για έναν και μοναδικό λόγο: δέχεται αξιωματικά ότι θα φτύσει αίμα, αλλά δε θα τα παρατήσει ποτέ, μέχρι να φτάσει το στόχο του, όσο σκληρά κι αν πρέπει να προσπαθήσει και για όσο χρειαστεί. Ποτέ δε τα παρατάει διότι…

2. …. Διότι αυτό το ζώδιο είναι φτιαγμένο με Κρόνιο υλικό (παρεμπιπτόντως, κατά το ήμισυ κι ο Υδροχόος). Τι σημαίνει αυτό; Ότι το παιδί του Κρόνου αντέχει όσο δεν φαντάζεσαι. Και το κεφάλι να σκύψει, θα είναι για να πάρει μια ανάσα. Όσα και να του φέρει η ζωή, εκείνος όσο κι αν πονέσει, θα δαγκώσει τα χείλη, θα σηκωθεί και θα προχωρήσει. Ψυχικά φορτία, τα υπομένει, τα αντέχει και συνεχίζει.

3. Το μυαλό ενός Αιγόκερω, δεν είναι απλά ξυράφι, αλλά μπορεί να σκέφτεται τόσο οργανωμένα, τόσο στρατηγικά, που μπορεί να σε βγάλει knock out. Όταν ο Αιγόκερως το θελήσει (διότι πολύ απλά, τις περισσότερες φορές, δε θέλει να σε… «ρίξει»), σκέφτεται σα να παίζει σκάκι. Μπορεί να δει 5-6 κινήσεις μπροστά και να σε φέρει εκεί που θέλει. Ναι, είναι κομματάκι επικίνδυνος αντίπαλος!

4. Μπορεί να στον έχω παρουσιάσει κομματάκι… τρομακτικό, αλλά ο γνήσιος Αιγόκερως είναι το άτομο εκείνο που μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Δεν εγκαταλείπει ΠΟΤΕ όσους αγαπάει, θα δώσει το αίμα του για αυτούς τους ανθρώπους, θα θυσιάσει το χρόνο του, την ηρεμία του, τα κουράγια του, αρκεί να είναι καλά αυτοί.

BONUS

Είναι εξαιρετικός οικογενειάρχης, λατρεύει το σπίτι του κι όσο κι αν αγαπά να κυνηγάει στόχους κι επιτυχίες, στη ζωή του δεν βάζει τίποτα πάνω από τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Διάβασε επίσης:

Τα ερωτικά ταιριάσματα του Αιγόκερω

Τι θέλει ο Αιγόκερως από την ζωή του, τον εαυτό του και τους άλλους;

Ατάκες που θα έλεγε ένας Αιγόκερως με χιούμορ αλλά και απόλυτη σοβαρότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved