Τι θέλει ο Αιγόκερως από την ζωή του, τον εαυτό του και τους άλλους;

Για να μην σε μπλέξω σε τρελά μεγάλη ανάλυση, σου παραθέτω τα 6 βασικά σημεία των επιθυμιών του και των αναγκών του!

Τι θέλει ο Αιγόκερως από την ζωή του, τον εαυτό του και τους άλλους;


Πάμε να τα δούμε:

1. Δεν είναι μυστικό: ο Αιγόκερως θέλει, έχει ανάγκη, ζει για να κερδίζει, να είναι ο καλύτερος, το νούμερο 1 σε ό,τι κάνει. Τι θέλει επομένως; Την ευκαιρία για να αγωνιστεί, να αποδείξει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει! Από κει και πέρα, θα αναλάβει με κόπο, ιδρώτα κι αίμα, να φτάσει στην κορυφή!

2. Εάν δεν μπορείς να τον στηρίξεις σε ό,τι έχει επιλέξει να κάνει, τουλάχιστον να μην είσαι εμπόδιο στην προσπάθειά του. Ο Αιγόκερως δεν έχει χειρότερο από το να σέρνει άγκυρα τα άτομα που υποτίθεται τον αγαπούν και τον καταλαβαίνουν, αλλά στην ουσία, τον κρατάνε πίσω.

3. Ξέρει ποιος είναι και τι θέλει και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει για κανέναν ή να κάνει εκείνο που θέλει κάποιος άλλος. Έχει τα δικά του όνειρα και ποτέ μα ποτέ δε θα κυνηγήσει όνειρα ή επιθυμίες άλλων. Πολύ απλά ο Αιγόκερως έχει τη δική του ατζέντα, θέλει να φτάσει τους δικούς του στόχους.

4. Μπορεί να σε εκπλήξω, αλλά ο Αιγόκερως θέλει κι έχει ανάγκη την αποδοχή σου. Ναι, όσο τρελό κι αν ακούγεται για ένα τόσο δυνατό ζώδιο, ο Αιγόκερως θέλει να χαίρει εκτίμησης και θέλει να βλέπει ότι τον θαυμάζεις και τον έχεις ψηλά!

5. Είναι αυτάρκης μέχρι αηδίας (συναισθηματικά και υλικά), αλλά θέλει να έχει «οικογένεια» διπλά του. Λατρεύει την ιδέα της οικογένειας και single να είναι, θα δεις ότι θα έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο σπιτικό.

6. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν παίζουν παιχνίδια. Θα σου δείξει ή θα σου πει τι θέλει και μάλιστα θέλει την ίδια ειλικρίνεια κι από εσένα. Στις ανθρώπινές του σχέσεις είναι ξεκάθαρος: είμαι αυτός που είμαι, με αποδέχεσαι, θα είμαι σωστός και ξηγημένος, αλλά το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Αλλιώς… bye bye.

BONUS: Μπορεί να μην το δείχνει, αλλά ο Αιγόκερως έχει ανάγκη από φροντίδα. Δε θα στο πει και θέλει πολύ να έχει δίπλα του κάποιον που να μην ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να του το πει, αλλά να το καταλαβαίνει από μόνος του και να τον… κακομαθαίνει!

Διάβασε επίσης:

Ατάκες που θα έλεγε ένας Αιγόκερως με χιούμορ αλλά και απόλυτη σοβαρότητα!

Έτσι αντιδρά και σκέφτεται ο Αιγόκερως

4 μυστικά της προσωπικότητας του Αιγόκερου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved