Να γιατί ο Αιγόκερως είναι το καλύτερο ζώδιο

8 λόγοι για τους οποίους αυτόν τον μήνα, γιορτάζω τα Αιγοκεράκια και τα χρίζω «το καλύτερο ζώδιο»!

Να γιατί ο Αιγόκερως είναι το καλύτερο ζώδιο


Ψιτ! Έχεις δει τα παλαιότερα άρθρα μας με τα προηγούμενα ζώδια; Κάπου εκεί θα βρίσκεται και το αφιέρωμα του καλύτερου ζωδίου και για το δικό σου ζώδιο!

Έχουμε και λέμε!

  • Είναι απίστευτα… αυτόφωτος! Να στο εξηγήσω: δεν περιμένει την επιβράβευση από κανέναν ή τουλάχιστον, δεν περιμένει να του πει κανένας το τι αξίζει. Την αξία του την γνωρίζει πολύ καλά, διότι ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ! Άρα, στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις κι είναι ο ίδιος η cheer leader του εαυτού του! Respect!
  • Αντέχει. Ω, μα δεν ξέρεις πόσο αντέχει! Μα δεν πάει το μυαλό σου από τι υλικό είναι φτιαγμένο αυτό το ζώδιο! Μπορεί να του ασκηθεί τρελή πίεση, αλλά εκείνος δε θα σπάσει. Δεν σπάει, απλώς, για καλό ή για κακό, αντέχει…
  • Είναι εκείνος που δε θα παραπονεθεί, δε θα στραβομουτσουνιάσει, αλλά όταν απαιτηθεί, θα σηκώσει τα μανίκια, θα σκύψει κεφάλι και θα κάνει εκείνο που πρέπει να κάνει, όσο χρόνο κι αν του πάρει, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνει.
  • Επιπλέον, ο Αιγόκερως δεν αφήνει μισές δουλειές. Με ό,τι καταπιαστεί στη ζωή του, θα το φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν πει ότι θα κάνει κάτι, μη το ζητήσεις καν δεύτερη φορά: θα το κάνει!
  • Μπορεί να είναι σκληρός όπου χρειάζεται στη ζωή του, αλλά είναι εξαιρετικά ακριβοδίκαιος. Επαναλαμβάνω: δεν χαρίζει κάστανο, δεν χαρίζει μήτε το σεβασμό του, αν θέλεις, πρέπει να τον κερδίσεις. Όμως δε θα σε ζηλέψει ποτέ αν είσαι το ίδιο άξιος ή και καλύτερος από αυτόν, αντιθέτως, θα σε κοιτάξει με γνήσιο σεβασμό και θα γίνει ο μεγαλύτερός σου υποστηρικτής!
  • Συνδυάζει δυο αντίπαλες ποιότητες, αλλά τις συνδυάζει με μοναδικό τρόπο: ο Αιγόκερως είναι εκείνο το άτομο που μπορεί να περηφανευτεί για το ψυχρό του αίμα και το καθαρό του μυαλό, αλλά μέσα σε ένα καρδιοχτύπι, μπορεί να μετατραπεί σε τρομερά ορμητικό άτομο, που πέφτει με τα μούτρα σε ό,τι του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εξ ού και γίνεται υπέροχος εραστής ή εκπληκτική ερωμένη!
  • Κι αν αυτό σου πέφτει κομματάκι παρορμητικό, να σου υπενθυμίσω πως ο Αιγόκερως είναι πιστός σε ότι αγαπάει (κι όποιον/α). Είναι κατ’ επέκταση και πολύτιμος φίλος για μια ζωή!
  • Έχει τρομερό μυαλό, απίστευτη αίσθηση (μαύρου κι άραχνου) χιούμορ και φυσικά μυρίζεται τις… μπούρδες και το δράμα από μίλια μακριά και κρατάει αποστάσεις!

Διάβασε επίσης:

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αιγόκερω

Τοξότης κι Αιγόκερως: Δύο ξένοι ή δύο καλοί φίλοι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved