Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αιγόκερω

Για να μην σε πιάσει ποτέ κανείς... αδιάβαστο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αιγόκερω


1. Είναι εξαιρετικά παρατηρητικό ον και προτιμάει να ακούσει και να δει πριν εκφέρει γνώμη. Όταν όμως σχηματίσει γνώμη για κάτι ή κάποιον, -αλίμονο!- δεν την αλλάζει σχεδόν ποτέ!

2. Δύσκολα καταλαβαίνεις τι θέλει ένας Αιγόκερως ή το πώς περιμένει να του συμπεριφερθείς. Το δε ωραίο της υπόθεσης είναι ότι παίζει και να σε σνομπάρει εάν δεν λάβει της μεταχείρισης που επιθυμεί!

3. Δύσκολα θα πάρει σημαντικές αποφάσεις (θέλει χρόνο και σκέψη), αλλά εύκολα θα τις τηρήσει μέχρι τέλους.

4. Δεν ρισκάρει εύκολα στον έρωτα. Μπορεί επαγγελματικά να πάρει ένα καλά υπολογισμένο ρίσκο, αλλά στον έρωτα, τον γονατίζει η απόρριψη ή η αποτυχία μιας σχέσης. Είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός σχετικά με το ποιον/αν θα βάλει στην καρδιά του.

5. Είναι από τα ζώδια που δείχνουν κι είναι σκληρά κι ανθεκτικά, όμως, ο Αιγόκερως στην αρχή κάθε του διαπροσωπικής σχέσης μοιάζει ντροπαλός σε σημείο αηδίας: ζυγίζει τα πράγματα για να καταλάβει με ποιους ταιριάζει και με ποιους όχι!

6. Όταν πληγωθεί, θα του βγάλεις τις λέξεις με το τσιγκέλι. Δεν θέλει να μιλήσει για τίποτα, κλείνεται στον εαυτό του και μέχρι να συνέλθει κάπως, όλοι μπαίνουν μαύρη λίστα.

7. Θα είναι πάντοτε ειλικρινής μαζί σου, όχι γιατί θέλει να σε πονέσει, αλλά πιστεύει ότι μόνο εάν αντικρύσεις την αλήθεια κατάματα θα μπορέσεις να επωφεληθείς. Δίνει σωστές συμβουλές και είναι εξαιρετικά πιστός φίλος!

8. Δεν φοβάται την αποτυχία – να πέσει και να φάει τα μούτρα του: τρέμει όμως το να μην ξανασηκωθεί. Είναι φύσει πολεμιστής!

9. Πρόσεχε πώς του μιλάς: παίρνει τα πάντα προσωπικά και ψάχνει να δει γιατί του είπες ό,τι του είπες, έτσι όπως το είπες.

10. Είναι από τα ζώδια που ικανοποιούνται τρομερά δύσκολα! Όχι γιατί θέλουν να σε παιδέψουν, αλλά επειδή έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις!

Διάβασε επίσης:

Τοξότης κι Αιγόκερως: Δύο ξένοι ή δύο καλοί φίλοι;

5 ζώδια που δεν νιώθουν τύψεις όταν κάνουν… αμαρτίες και σκανδαλιές!

Οι 3 κακές συνήθειές σου με βάση το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved