Τοξότης και Δίδυμοι: Δυο ξένοι ή δυο… μακρινοί συγγενείς;

Διάβασε και πες μας αν συμφωνείς με τις διατυπώσεις μας!

Τοξότης και Δίδυμοι: Δυο ξένοι ή δυο… μακρινοί συγγενείς;


Να και η λίστα με τα σημεία… διαφορών

1. Φιλομάθεια!
Και για τα δυο ζώδια μπορείς άνετα να ισχυριστείς ότι λατρεύουν να μαζεύουν/συλλέγουν πληροφορίες και γνώση. Η διαφορά τους έγκειται όχι στην συλλογή ή τον τρόπο, αλλά στην συνέχεια. Ο Δίδυμος συχνά αρέσκεται να κολυμπάει στα ρηχά της γνώσης, ενώ ο Τοξότης λατρεύει να πηγαίνει το πράγμα παραπέρα και να εμβαθύνει όσο δεν σηκώνει άλλο! Αλλά…

2. Δύσκολα συγκεντρώνονται!
Αλλά… κι ο Τοξότης, όπως άλλωστε και ο Δίδυμος, δύσκολα θα κρατήσει τη συγκέντρωσή του για πολύ σε ένα αντικείμενο μελέτης και πολύ γρήγορα αμφότεροι, θα επιζητήσουν κάτι νέο να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους διότι…

3. Βαριούνται εύκολα!
Δεν λέω πανεύκολα (αυτό είναι προσόν του Κριού!), αλλά κι οι δυο, αν δεν συνατήσουν νέα ερεθίσματα, θα τα μαζέψουν και θα στρέψουν την προσοχή τους αλλού! Για αυτό ακριβώς το λόγο και λατρεύουν να ζουν με ανοιχτούς ορίζοντες, ώστε να έχουν ποικιλία στη ζωή τους.

4. Μισούν να ασχολούνται με τις λεπτομέρειες!
Ακόμα κι ο Τοξότης που εμβαθύνει πολύ περισσότερο από τους Διδύμους, βλέπει τη μεγάλη εικόνα και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες ενός θέματος, όσο κι αν τον ενδιαφέρει. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, θέλουν να πιάσουν το μήνυμα, αλλά τα ζώδια της Γης και του Νερού είναι εκείνα που συνήθως εμβαθύνουν στις επιμέρους πληροφορίες!

5. Αμφότεροι είναι ελεύθερα πνεύματα!
Μήτε ο Δίδυμος, μήτε ο Τοξότης είναι ήσυχα παιδάκια κι ούτε πρόκειται να συμμαζευτούν ποτέ τους! Αγαπούν την περιπέτεια, θέλουν να κινούνται ελεύθερα, δύσκολα τους καλουπώνεις και ακόμα πιο δύσκολα τους περιορίζεις, π.χ. σε μια σχέση. Θα κάνουν αυτό που εκείνοι θέλουν, χωρίς ποτέ όμως να σε έχουν ξεγελάσει για τις προθέσεις τους.

6. Γεμάτοι ενέργεια!
Πόσο σωστό κι αληθινό! Με τη διαφορά ότι οι Δίδυμοι μοιάζουν να έχουν μια μπαταρία ενέργειας που δεν τελειώνει ποτέ και θέλουν πάντα να κάνουν κάτι, ενώ ο Τοξότης, αν και εξαιρετικά δραστήριος, όταν μπορεί, θα κάτσει πίσω, θα χαλαρώσει κι άντε να τον σηκώσεις ξανά!

7. Ποια είναι η πραγματικότητα;
Στην πράξη, ο Δίδυμος έχει πολύ καλύτερη επαφή με την πραγματικότητα απ' ότι ο Τοξότης, ο οποίος κι έχει το έμφυτο ταλέντο να προσαρμόζει την πραγματικότητα σε εκείνον! Παρόλα αυτά, αμφότεροι είναι εξαιρετικοί κριτές χαρακτήρων και «κόβουν» πρόσωπα και καταστάσεις με τη μια!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 δυνατά σημεία του Τοξότη

4 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για τον Τοξότη!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved