Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Τοξότη

Τοξοτίνα σου έλαχε να ερωτευτείς; Τότε έχεις δύσκολη αποστολή!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Τοξότη


Διάβασε τι πρέπει να κάνεις και τι όχι για να σε αγαπήσει, διαφορετικά σε βλέπω να τρως άκυρο!

Dos

• Να είσαι έτοιμος για όλα! Ναι, ναι! Κυριολεκτώ! Η κυρία αυτή, δεν έχει κουμπιά για να τα πατήσεις και να την απενεργοποιήσεις! Θα κάνει ό,τι θέλει, όπως θέλει, όταν θέλει κι εσύ προσπάθησε απλώς, να μην φρικάρεις!

• Δείξε της το ενδιαφέρον σου, αλλά κυρίως, τα συναισθήματά σου. Δε το θεωρεί ένδειξη αδυναμίας, αλλά αντιθέτως, θαυμάζει και τρέφει σεβασμό σε όσους δεν ντρέπονται για ότι αισθάνονται και ρισκάρουν στον έρωτα. Η Τοξοτίνα, μπορεί να "λιώσει" αν βρει άνθρωπο που να "φοράει" τα συναισθήματά του στο πρόσωπό του και την φροντίζει!

• Να είσαι γενναίος μαζί της. Όπως θέλει να ξέρει-νιώθει τι αισθάνεσαι για εκείνη –διότι το θεωρεί γενναίο να εκδηλώνεσαι- έτσι θέλει να φέρεσαι όταν είσαι μαζί της: με θάρρος. Να μιλάς, να πράττεις, να παίρνεις σωστά ρίσκα (προς Θεού, δεν αγαπά την αμετροέπεια ή τη χαζομάρα!) και να ζεις τα πάντα στο έπακρο στο πλάι της!

• Να θυμάσαι να είσαι πάντοτε ειλικρινής μαζί της, όσο πικρή κι αν είναι η αλήθεια. Η Τοξοτίνα μισεί την ψευτιά και την κοροϊδία, ενώ θα υψωθείς στα μάτια της εάν την αντιμετωπίζεις αντρίκεια και καθαρά.

Don’ts

• Μην επιχειρήσεις να τη νουθετήσεις. Δεν είναι ότι την πειράζει να της δώσεις μια συμβουλή. Στην πραγματικότητα, η παρεξήγηση θα ξεκινήσει όταν αντιληφθείς ότι δε θα την ακολουθήσει! Πες ότι έχεις να πεις και κάνε πίσω. Απλό, ε;

• Με την ίδια λογική, δε θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσεις να την πείσεις ότι κάτι το κάνει στραβά κι άρα πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης ή δράσης. Και θα χάσεις το χρόνο σου και θα τη διαολίσεις. Καλύτερα, πράξε και δώσε της το παράδειγμα…

• Το ξέρω ότι το έχεις ξαναδιαβάσει, αλλά πίστεψέ με, έχει τόση αλήθεια αυτό που ακολουθεί: μην προσπαθήσεις να διαφωνήσεις μαζί της. Είναι τέτοια η θεμελιώδης της ανάγκη να έχει δίκιο (διότι πιστεύει ότι πάντοτε κατέχει την αλήθεια), που… θα πονέσεις πολύ στο τέλος!

• Το να την ελέγξεις, είναι κουτό, το καταλαβαίνεις, έτσι; Επομένως, άσε την να κάνει εκείνο που θέλει και φρόντισε –αν συμβεί κάτι αρνητικό- να είσαι εκεί για να την βοηθήσεις, εφαρμόζοντας τα τρία προηγούμενα βήματα που σου έγραψα!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται σε εγκλήματα

Συγκρίνουμε τον Σκορπιό με τον Τοξότη!

Με ποιους μπορεί να δεσμευτεί ο Σκορπιός, ποιους να ερωτευτεί και με ποια ζώδια δεν δένει το γλυκό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved