8 λόγοι για τους οποίους ο Σκορπιός είναι το καλύτερο ζώδιο!

Ναι, κάθε μήνα, σε ΚΑΘΕ ζώδιο που έχει γενέθλια, θα του πλέκω το εγκώμιό του!

8 λόγοι για τους οποίους ο Σκορπιός είναι το καλύτερο ζώδιο!


Πάμε!

1. Αγαπάει πολύ, απόλυτα, ασφυκτικά, αλλά αληθινά. Για να φτάσει Σκορπιός να σου πει ότι σε αγαπάει ή να στο δείξει (με τα λόγια δεν τα πάει και πολύ καλά), σημαίνει ότι σε έχει εμπιστευτεί (κι αν έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτού του δύσκολου ανθρώπου, μπράβο σου!) και έχει γκρεμίσει τις άμυνες του για εσένα. Όταν επενδύσει συναισθηματικά σε πρόσωπο, τα δίνει όλα και…

2. Το συναίσθημα του, είναι πεντακάθαρο, αγνό, βαθύ, ριζώνει στην ψυχή του και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το πώς τον έκανες να νιώσει. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν είναι ποτέ του αχάριστος…

3. …Είναι πιστός κι αφοσιωμένος μέχρι θανάτου: δεν προδίδει ποτέ τα ιδανικά του ή τους ανθρώπους του. Προτιμάει να φάει καυτά κάρβουνα από το να σπάσει την υπόσχεση (αγάπης ή αφοσίωσης) που σου έχει δώσει. Είναι αυτό που λέμε ride or die!

4. Κρατάει το λόγο του κι ο λόγος του είναι το καλύτερο συμβόλαιο: Μπορείς να βασιστείς πάνω του. Αν σου πει ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει, όποιο κι αν είναι το κόστος.

5. Θυσιάζεται χωρίς δεύτερη σκέψη για όσους αγαπάει. Θα πληρώσει οποιοδήποτε τίμημα για να είναι ασφαλή και καλά τα πρόσωπα που έχει στην καρδιά του!

6. Διαθέτει ισχυρή θέληση, τρελά ψυχικά αποθέματα, εξαιρετικές αντοχές και είναι ζώδιο που θέτει στόχους στη ζωή του. Παρόλα αυτά, δεν είναι ο αιμοδιψής φιλόδοξος τύπος, αλλά αντιθέτως, ο Σκορπιός, είναι ο κλασσικός τύπος που αγαπά τον… χαμένο και βοηθά με χαρά όσους δεν τους χαμογελά η τύχη. Είναι τρελός ψυχοπονιάρης, με προσωπείο psycho killer!

7. Είναι κυριολεκτικά υγρό πυρ! Φωτιά που καίει με πάθος και "συναίσθημα πέλαγος". Είναι ένα έντονα σεξουαλικό πλάσμα, που όμως γυρεύει ατέρμονα το ένα και μοναδικό του ταίρι: έναν άνθρωπο που θα τον αγαπήσει και θα αγαπηθεί από εκείνον!

8. Τέλος, ας μην ξεχνάμε και τη θαυμάσια ιδιότητά του να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, να σηκώνεται και να προχωράει, ενώ έχει φάει τα μούτρα του και μετράει τα δόντια του στο πάτωμα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Σκορπιός είναι… άφθαρτος, δεν μπορεί να τον καταστρέψει τίποτα!

Διάβασε επίσης:

Οι στατιστικές πίτες του Σκορπιού

Άντρας Σκορπιός: Ένα περίπλοκο και γοητευτικό αρσενικό!

8 memes που μόνο οι Σκορπιοί θα καταλάβουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved