Άντρας Σκορπιός: Ένα περίπλοκο και γοητευτικό αρσενικό!

Ο άντρας Σκορπιός δεν συγκρίνεται με κάποιον άλλον από το ζωδιακό κύκλο

Άντρας Σκορπιός: Ένα περίπλοκο και γοητευτικό αρσενικό!


Eίναι μια μίξη εύκολου και δύσκολου ανθρώπου. Για να γίνει ο αφοσιωμένος σύντροφος, πρώτα θα σε περάσει από πολλά κύματα και πολλές δοκιμασίες. Δεν στο λέει, αλλά θέλει να σιγουρευτεί ότι δεν θα τον παιδέψεις κι έτσι… αναλαμβάνει να σε παιδέψει εκείνος πρώτος!

Σε ό,τι κάνει, λέει, πιστεύει, βάζει ένταση, πιάνει άκρα, δείχνει εμμονή κι επιμονή. Έχει απόψεις για τη ζωή και τα πράγματα τις οποίες σπάνια θα αλλάξει. Το ίδιο ευτυχώς ισχύει και για τα συναισθήματά του. Προσοχή όμως: για να φτάσει άντρας Σκορπιός να σου πει το «σ’ αγαπώ», μπορεί και να έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν ενδιαφέρεται, διότι θα του πάρει καιρό και θέλει να είναι σίγουρος για το τι νιώθει.

Παρότι είναι τρυφερός, δε θα το διαφημίσει κι ενώ μπορεί να λιώνει για εσένα, ο τρόπος του μπορεί να είναι κάπως τραχύς: είπαμε! Ο άντρας αυτός, δεν εκδηλώνεται αβίαστα και φυσικά σπάνια θα εκδηλωθεί δημοσίως!

Το σεξ είναι σπορ για αυτόν τον άντρα και μέχρι να κατασταλάξει συναισθηματικά σε μια γυναίκα, θα περάσει το χρόνο του εξασκώντας το! Ποτέ όμως δεν θα σε παραμυθιάσει: εάν θέλει μόνο σεξ, θα το καταλάβεις, διότι δεν θα βγει κουβέντα ρομαντική από το στόμα του, μήτε για πλάκα.

Αν και άτομο περίπλοκο, ο πυρήνας του είναι απλός: θέλει να έχει τον έλεγχο, θα σε αγαπάει μέχρι θανάτου και γι’ αυτό το λόγο, θα σε παιδεύει κιόλας. Είναι κτητικός, ζηλιάρης και σιχαίνεται τις χλιαρές καταστάσεις: προτιμά να τον χαστουκίσεις από το να τον αγνοήσεις ή να τον έχεις για δεδομένο.

Αν αντέχεις την ένταση του χαρακτήρα του, τότε να θυμάσαι ότι αυτός ο άντρας είναι σέξι, σταθερός, αρρενωπός, παθιασμένος και ακραίος.

Χάνεσαι άνετα στο βάθος του…

Διάβασε επίσης:

8 memes που μόνο οι Σκορπιοί θα καταλάβουν!

Τα 4 λάθη που κάνει ο Σκορπιός

6 πράγματα που ο Σκορπιός δεν κάνει, γιατί... έτσι γουστάρει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved