Τα 4 λάθη που κάνει ο Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να στα πω εγώ, γιατί κανένας άλλος δε θα τολμήσει να το κάνει!

Τα 4 λάθη που κάνει ο Σκορπιός


Έχουμε και λέμε!

1. Είσαι υπερβολικά καχύποπτος! Δεν έπεσες από την καρέκλα, έτσι; Το ξέρεις ήδη και γνωρίζεις ότι πολλές φορές η καχυποψία σου σε έχει εκθέσει. Έχεις κρατήσει αρνητική στάση απέναντι σε άτομα και καταστάσεις που τελικά αποδείχτηκαν… μια χαρά! Δε λέω, καλά κάνεις και κρατάς πισινή, αλλά μέχρι ένα σημείο καλέ μου Σκορπιέ!

2. Το ξέρες ότι τα παίρνεις όλα προσωπικά και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω ή να περάσει και να προσπεράσει; Επίσης, ξέρεις ποιος χάνει από αυτόν τον τρόπο σκέψης; ΕΣΥ! Εσύ συγχίζεσαι, εσύ «διαβάζεις» περισσότερα από όσα πραγματικά έχουν συμβεί, ειπωθεί και εσύ στο τέλος κάνεις τρελά σενάρια καταστροφής στο μυαλό σου! Α, μιας και το ανέφερα…

3. Αν κάτι πάει στραβά, φέρνεις την καταστροφή! Κάτι να μην βγει ή να μην εξελιχθεί όπως το θέλεις και τέλος! Αυτό ήταν! Τίποτα δε θα πάει καλά, τίποτα δε θα βγει σωστό, όλα είναι μάταια, χάλια, απαίσια, πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή, ο κόσμος δεν αξίζει πια κλπ κλπ. Κουράστηκες που τα διάβασες όλα αυτά τα σενάρια απελπισίας ή μπα ακόμη;

4. Για κάποιον που δε θέλει να τον πολυπλησιάζουν γιατί «πνίγεται», «ασφυκτιά», νιώθει ότι επιζητούν να ελέγξουν τις κινήσεις του και αντιδρά με σθένος, μια χαρά ξέρεις να κάνεις ακριβώς τα ίδια στους άλλους! Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά εκτός του ότι θέλεις να επιβληθείς σε όσους αγαπάς, θέλεις και να επιβάλλεις το πώς θα συμπεριφέρονται. Χαλάρωσε λέμε!

Θα σου πω κι ένα τελευταίο: είσαι ακραίο άτομο! Μαζί σου δεν έχει μέση, μόνο λάβα ή πάγο, λατρεία ή μίσος, Παράδεισο ή Κόλαση!

Διάβασε επίσης:

Ταύρος VS Σκορπιός: Δεν φαντάζεσαι πόσο... ίδιοι είναι

6 πράγματα που ο Σκορπιός δεν κάνει, γιατί... έτσι γουστάρει!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Σκορπιό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved