Ταύρος VS Σκορπιός: Δεν φαντάζεσαι πόσο... ίδιοι είναι

Για έλα να συγκρίνουμε τους δυο αντίθετους πόλους: τον Ταύρο και τον Σκορπιό!

Ταύρος VS Σκορπιός: Δεν φαντάζεσαι πόσο... ίδιοι είναι


Ξεκινάω λοιπόν την λίστα

1. Πείσμα!

Ναι, κατάλαβες με τη μια ότι είναι σα να μιλάμε για το ίδιο άτομο, σωστά; Και ο Σκορπιός και ο Ταύρος, σκάνε γάιδαρο και φυσικά είναι από τα πιο πεισματάρικα μουλάρ…εεεε… ζώδια που υπάρχουν! Γνώμη δεν αλλάζουν και φυσικά μισούν όταν αποδειχτεί ότι έχουν κάνει λάθος για κάτι. Μα και πάλι δεν αλλάζουν γνώμη!

2. Θυμός!

Οκ, εδώ, οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει μια διαφορά. ΜΙΑ, όμως. Ο Ταύρος αργεί να πάρει μπροστά, αλλά όταν πάρει, τα ισοπεδώνει όλα! Ο Σκορπιός, αρπάζει σχετικά εύκολα (όχι τόσο εύκολα πχ. όσο ο Κριός, που χτυπάει κόκκινο σε κλάσματα του δευτερολέπτου) και κάνει χαμό μεγάλο. Κι οι δυο όταν θυμώσουν, δεν βλέπουν μπροστά τους, όμως ο Ταύρος, είναι πιο νηφάλιος μέχρι τη στιγμή που θα του γυρίσει το μάτι ανάποδα!

3. Κρατάει μανιάτικο!

Κι όταν θυμώσει, που λες, ξεσπάει, κάνει χαμό και μετά από αυτό, περνάει το όνομα σου σε ένα ωραιότατο τεφτεράκι και θα θυμάται για πάντα –ΠΑΝΤΑ λέω- το τι έκανες και το πόσο σε αντιπαθεί-μισεί-θέλει να μη σε ξαναδεί. Αυτά τα δυο ζώδια, δεν είναι ότι έχουν την καλύτερη μνήμη, αλλά την χειρότερη ικανότητα να ξεπεράσουν ότι τα έχει πληγώσει-απειλήσει. Πρόσεχε μην μπεις στην λίστα τους!

4. Σιχαίνεται τις αλλαγές!

Αμφότεροι, όταν βρουν μια ρουτίνα, ένα τρόπο που κάνουν τα πράγματα ή έχουν συνηθίσει τον τρόπο με τον οποίο κάτι γίνεται, εκνευρίζονται απίστευτα και χάνουν την ισορροπία τους, εάν κάτι αλλάξει. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα ζώδια, δεν είναι ευκολοπροσάρμοστα παιδάκια -τα λες και στριμμένα άντερα- κι έτσι, κάθε αλλαγή είναι για αυτούς τους δυο, μια τεράστια ενόχληση που τους χαλάει το κέφι!

5. Έχει σταθερά αισθήματα!

Έτσι όπως μισούν –με πάθος και για πάντα!- έτσι αγαπούν! Γενικά, κάθε συναίσθημα που έχουν για άνθρωπο, κατάσταση ή πράγμα, τείνει στο άπειρο με σταθερό ρυθμό και σταθερή ποιότητα. Το καλό είναι πως μπορείς να βασιστείς πάνω τους- ότι νιώθουν δε θα αλλάξει εύκολα ή καθόλου. Το κακό είναι… ακριβώς το ίδιο! Πεισματάρικα είναι και τα αισθήματά τους και για αυτό το λόγο… δεν συγχωρούν εύκολα.

6. Σεξ, please!

Ναι, είναι αλήθεια, αυτοί οι δυο είναι αισθησιακά πλάσματα που μπορούν να ζήσουν μόνο με αέρα κοπανιστό και… απολαύσεις/σεξάκι! Λατρεύουν το σεξ, λατρεύουν και τις περιποιήσεις κι αν τους ρωτήσεις, θα μπορούσαν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους στο κρεβάτι!

7. Money money money!

Κατανοούν το χρήμα και το αγαπούν πολύ! Είναι εξαιρετικοί οικονομικοί διαχειριστές αμφότεροι και μπορούν από κουκί, να σου φτιάξουν περιουσία. Ξέρουν πότε να κάνουν οικονομία και πότε να ξοδεύουν-επενδύουν!

Διάβασε επίσης:

6 πράγματα που ο Σκορπιός δεν κάνει, γιατί... έτσι γουστάρει!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Σκορπιό

Να γιατί ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved