6 πράγματα που ο Σκορπιός δεν κάνει, γιατί... έτσι γουστάρει!

Διάβασε να καταλάβεις κι αν είσαι Σκορπιός, πες μας εάν συμφωνείς!

6 πράγματα που ο Σκορπιός δεν κάνει, γιατί... έτσι γουστάρει!


Δεν μπορεί να ξεπεράσει κάποια πράγματα εύκολα, μήτε λόγια που του έμειναν χαραγμένα στον εγκέφαλο για κάποιο λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνο και το να του πετάξεις ένα απλό «ξεκόλλα!», δεν τον βοηθάει, αντιθέτως ξυπνά το ζώο (άγριο ζώο, πολύ άγριο) μέσα του…

Δεν πείθεται εύκολα ότι ο δικός σου τρόπος σκέψης ή ο τρόπος που εσύ κάνεις κάτι, είναι καλύτερος από τον δικό του! Για την ακρίβεια, ΔΕΝ είναι! Διότι ακόμα κι αν είναι, ΔΕ θα το παραδεχτεί! Απλό καλέ!

Θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά του να είναι όσο πεσιμιστής γουστάρει, διότι πολύ απλά, οι υπόλοιποι, είτε δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα (ανεγκέφαλοι!), είτε το ποτήρι το βλέπετε μονίμως μισογεμάτο, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος σας πίνει το νερό (κορόιδα!). Ο Σκορπιός όμως ΚΑΙ βλέπει τα πράγματα όπως είναι (μαύρα) ΚΑΙ θα καρυδώσει όποιον πίνει το νερό από το ποτήρι του (χα!).

Προτιμάει να φάει ένα μαγκάλι κάρβουνα από το να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος! Ακόμα κι αν έχει κάνει λάθος, μην κάνεις ΕΣΥ το λάθος να του το πεις!

• Αντιπαθεί πιο συχνά από όσο συμπαθεί άτομα και φυσικά, όταν του «κάτσει» κάποιος στραβά, δε θα αλλάξει γνώμη, ακόμα κι αν αποδειχτεί ότι αυτός ο κάποιος είναι Άγιος άνθρωπος!

Τέλος, μένει πιστός στα ιδανικά του και σε ό,τι κι όποιον αγαπά, ακόμα κι αν αυτός δεν αξίζει. Μη το ψάχνεις, όταν αγαπά, το φτάνει μέχρι τα άκρα κι όταν αντιπαθεί, δεν αλλάζει γνώμη. Έτσι είναι ο Σκορπιός! Ζώδιο των άκρων!

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Σκορπιό

Να γιατί ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο

Οι μεγαλύτεροι φόβοι του Σκορπιού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved