Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Σκορπιό

Σκορπίνα ερωτεύτηκες; Σου δίνω μερικά χρήσιμα tips ώστε να ξέρεις τι να κάνεις και πώς να αποφύγεις τις… νάρκες!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Σκορπιό


Ξεκινάω με τα ωραία: να τι μπορείς να κάνεις για να την ευχαριστήσεις!

Dos

• Δώσε της χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να σε μάθει, αλλιώς πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλουδάκι σου ότι αυτή η γυναίκα δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ (κι άρα δεν θα σε αγαπήσει ποτέ) αν πρώτα δεν σε «μυρίσει», ζυγίσει, «κόψει». Τη χάνεις!

• Φέρσου της τρυφερά, ακόμα κι αν εκείνη βγάλει τα μαχαίρια στο τραπέζι πρώτη. 7 στις 10 φορές δεν γυρεύει να σου κάνει επίθεση, αλλά δοκιμάζει να δει εάν εσύ έχεις καταλάβει ότι θέλει μια αγκαλιά κι έναν καλό λόγο ή… χαμπάρι δεν έχεις πάρει πώς λειτουργεί η ψυχολογία της!

• Μιας και το ανέφερα, επειδή το μυαλό της λειτουργεί κομματάκι περίεργα, μην αμελήσεις ποτέ να της δείχνεις πόσο την αγαπάς, πόσο τη θέλεις, ακόμα κι αν… την πνίγεις με το ενδιαφέρον σου. Εδώ ισχύει το «ή όλα ή τίποτα», δηλαδή είτε νιώθει ασφυκτικά την αγάπη σου και γουστάρει, είτε φρίττει με την αδιαφορία σου (την υπαρκτή ή μη!) και ξενερώνει. Μην το αναλύσουμε άλλο, απλώς ξετίναζε την στα φιλιά και τις αγκαλιές!

• Πάντα να σέβεσαι το χώρο, το χρόνο της, τους φίλους της, την οικογένειά της. Να σέβεσαι ό,τι δηλαδή αγαπάει και προσέχει, διότι αν της δείξεις άσχημα σημάδια, θα σε αντιπαθήσει και θα σε απομακρύνει.

Don’ts

• Είναι control freak! Θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα τα πράγματα γιατί έτσι αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Εάν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ανήσυχος και θέλεις να κάνεις το ίδιο πράγμα, τότε μάλλον δεν κάνετε ο ένας για τον άλλο!

• Εάν πιστεύεις ότι με το να την κάνεις να ζηλέψει θα κερδίσεις κάτι, συγχαρητήρια, μόλις την έχασες!

• Μην της φέρεσαι σα να είναι σκληρό καρύδι. Διότι είναι απέξω, μα το από μέσα της είναι ένα θέμα. Είπαμε: έχει αισθήματα που πληγώνονται εύκολα και ο πόνος την μετατρέπει σε τέρας, άρα… θεωρείς ότι είναι σοφό να ξυπνήσεις το δαίμονα μέσα της;

• Μην την πιέζεις να κάνει πράγματα που δε θέλει ή να αλλάξει συνήθειες. Έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες εάν αντί για λόγια, χρηστιμοποιήσεις το παράδειγμά σου και τα σωστά επιχειρήματα. Να της δώσεις την ευκαιρία να πάρει εκείνη μια απόφαση, να αλλάξει κάτι ή έστω να δοκιμάσει!

Διάβασε επίσης:

Να γιατί ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο

Οι μεγαλύτεροι φόβοι του Σκορπιού

Μυστικά και διάφορα στοιχεία που πρέπει να μάθεις για τον Σκορπιό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved