Συγκρίνουμε το Ζυγό με τον Σκορπιό: Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο διαφορετικοί;

Σε τι διαφέρουν και πού πατάνε σε κοινό έδαφος αυτοί οι δυο;

Συγκρίνουμε το Ζυγό με τον Σκορπιό: Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο διαφορετικοί;

Τελικά, είναι τόσο διαφορετικοί όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά;

Ο Ζυγός είναι γλυκός, εύστροφος και επιζητά την αρμονία και την ομορφιά στην ζωή του. Το μότο του είναι «ζήσε κι άσε τους άλλους να ζήσουν».

Ο Σκορπιός πάλι είναι τρυφερός (αλλά δε το δείχνει), συναισθηματικός (αλλά δεν το δείχνει) και προτιμά να βγάζει προς τα έξω την εικόνα ενός ανθρώπου που, άνετα ξεματιάζει (κι όχι με την καλή έννοια), αν χρειαστεί!

Μα που συναντιούνται αυτοί οι δυο; Στο ότι κανείς από τους δυο δεν θέλει να τους πειράξεις και να τους χαλάσεις τα ωραία τους, απλώς αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο.

Ενώ ο Ζυγός βλέπει γύρω τους φίλους (δυνητικούς ή πραγματικούς), ο Σκορπιός βλέπει ελάχιστους αποδεδειγμένους φίλους και πολλούς…δυνητικούς αντιπάλους ή εχθρούς! Ο Ζυγός εμπιστεύεται με ανοιχτή καρδιά και μυαλό έτοιμο να αντιμετωπίσει καταστάσεις, ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται μήτε τον ίσκιο του!

Ο Ζυγός κοιτάζει πώς θα κάνει τη ζωή του πιο εύκολη. Ο Σκορπιός έχει ένα χάρισμα να περιπλέκει τα πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα, θέλει… αγκαλιές και την ησυχία του! (κι άντε να του το πεις αυτό και να μην αντιδράσει!)

Ο Ζυγός θα χρησιμοποιήσει το μυαλό του, ο Σκορπιός το ένστικτό του, την εσωτερική του φωνή, το μυαλό του και θα ακονίσει και τις δαγκάνες του (μη με ρωτάς γιατί όλα αυτά μαζί, παίρνει τα μέτρα του το παιδί!)

Ο Ζυγός εκφράζει τις σκέψεις του –αφού τις έχει ζυγίσει-, ο Σκορπιός τις ζυγίζει πολύ, αλλά δεν τις εκφράζει εύκολα! Ο Ζυγός θα αναλάβει δράση, αφού πρώτα σκεφτεί τα πράγματα, ο Σκορπιός δρα με ένταση και σκέφτεται εκ των υστέρων πολλές φορές τις συνέπιες! Ο Ζυγός ξέρει να κάνει ένα βήμα πίσω, ο Σκορπιός, γεννήθηκε χωρίς όπισθεν!

Δες το βίντεό μας που παρουσιάζει τις διαφορές τους με πολύ χιουμοριστικό τρόπο!



Διάβασε επίσης:

Να γιατί ο Ζυγός είναι το καλύτερο ζώδιο!

Οι στατιστικές πίτες του Ζυγού!

Τα 4 μεγάλα λάθη του Ζυγού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved