Να γιατί ο Ζυγός είναι το καλύτερο ζώδιο!

Διάβασε για να μάθεις!

Να γιατί ο Ζυγός είναι το καλύτερο ζώδιο!


Κάθε μήνα, μια από τα ίδια θα ακούς, διότι αγάπη μου, ΚΑΘΕ ζώδιο, ΕΙΝΑΙ το καλύτερο!

Ο Ζυγός είναι το καλύτερο ζώδιο διότι:

1. Δυστυχώς για εκείνον κι ευτυχώς για εμάς, θέλει πάντα να είναι οι άλλοι καλά και…

2. Μπορεί να μην το διαφημίζει, μπορεί να μην πέφτει στα πατώματα και να το παίζει θύμα, αλλά ο Ζυγός, γίνεται χίλια κομμάτια, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άλλου, αφού τις δικές του, τις έχει βάλει στον… πάτο!

3. Να θυμίσω εδώ ότι δεν υπάρχει Ζυγός που να μην αγαπά, να μην εκτιμά και να μην απολαμβάνει καθετί όμορφο, αρμονικό. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα ρωτήσεις αν κάτι σου πηγαίνει, τι χρώμα να βάψεις τον τάδε τοίχο κτλ, αυτό είναι ο Ζυγός! Το γούστο του και η βαθιά του εκτίμηση για την ομορφιά, είναι στοιχεία που αποκλείεται να μην σε συγκινήσουν!

4. Είναι από εκείνα τα λίγα ζώδια που δεν θα σε πρήξουν για τίποτα. Δεν είναι στη λογική του Ζυγού να γίνεται επίμονος ή φορτικός για το τίποτα ή από καπρίτσιο. Άλλο να σου ζητήσει βοήθεια ή να γίνει ο ίδιος επίμονος με την τελειότητα (το έχει αυτό) κι άλλο να σε ζαλίζει διαρκώς για κάτι.

5. Η ανάλαφρη φύση του, δεν πρέπει να σε ξεγελάει. Ο Ζυγός είναι άριστος συνομιλητής, μπορεί να υπερασπιστεί και τις δυο πλευρές κάθε θέματος, μα σε αντίθεση με άλλους που μπορούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, ο Ζυγός είναι πολύ τίμιος για να κάνει κάτι τέτοιο.

6. Είναι χαρισματικός: είναι κοινωνικά επιδέξιος, προσαρμοστικός, κινείται με ευχέρεια ανάμεσα σε δύσκολους ανθρώπους κι αντίξοες καταστάσεις, χειρίζεται εγωισμούς και προβλήματα, αλλά ποτέ δε θα τον δεις να αγχώνεται, να ιδρώνει, αντιθέτως, χαμογελάει σαν να είναι όλα αυτά τόσο απλά, τόσο τετριμμένα!

7. Είναι θετικός άνθρωπος, αισιόδοξος, βλέπει τα πράγματα από την όμορφη πλευρά κι όταν κάτι δεν πάει όπως το ήλπιζε, πολύ απλά, ζητάει βοήθεια ή χρησιμοποιεί το μυαλουδάκι του για να αλλάξει ό,τι μπορεί να αλλάξει!

8. Κι αν κάτι δεν μπορεί να το αλλάξει, ε, τότε φίλε μου, ο Ζυγός, θα μάθει να ζει με αυτό και να μην τον πειράζει κιόλας!

Διάβασε επίσης:

Οι στατιστικές πίτες του Ζυγού!

Τα 4 μεγάλα λάθη του Ζυγού

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ζυγού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved