Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ζυγού

Εσύ σε ποιον ανήκεις ή ποιον από όλους έχει τύχει να συναντήσεις;

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ζυγού


1. Ζυγός ο αυστηρός!

Κι όμως υπάρχει κι όταν τον συναντήσεις, θα ορκιστείς ότι έχει γίνει κάποιο λάθος! Μοιάζει με Παρθένο, μοιάζει με Σκορπιό, αλλά Ζυγό, δεν τον λες. Είναι συγκροτημένος, έχει αυστηρό ηθικό κώδικα, είναι ακριβοδίκαιος, ξέρει τι πρέπει να κάνει, δεν διστάζει, δεν αμφιταλαντεύεται, είναι ήρεμος, γλυκός, ευγενικός, μα δεν χαρίζει κάστανα, μήτε μπορείς να του επιβληθείς!
Να θυμίσουμε ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο του Ζυγού, κι έτσι, αυτός ο τύπος Ζυγού, μοιάζει να φέρει και να εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια, Κρόνια χαρακτηριστικά! Είναι τύπος άκρως εγκεφαλικός, καλός μελετητής, μα έχει κι απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Είναι όχι απλά εξευγενισμένος Ζυγός, αλλά Ζυγός, ανωτέρας κλάσης!

2. Ζυγός ο μποέμ!

Έχει αυτή τη γλύκα, την έλξη του κλασσικού Ζυγού, το ωραίο το μυαλό του, αλλά έχει ένα κλικ τρέλας παραπάνω. Θα προσπαθήσει να αποφύγει τις δύσκολες καταστάσεις και τα διλήμματα, θα επικεντρωθεί μονάχα σε όσα αγαπάει στην ζωή του και το μότο του είναι «ζήσε κι άσε τους άλλους να ζήσουν». Είναι τολμηρός, θαρραλέος, έχει αυτοπεποίθηση, μα γνωρίζει τα όριά του. Αγαπάει τους πάντες, μα δεν τάζει γάμο σε κανέναν (μεταφορικά μιλώντας πάντα).
Μοιάζει πολύ με Λέοντα ή Τοξότη που τον έχεις αναμίξει με Σκορπιό ή Αιγόκερω. Είναι μια πολύ θετική δύναμη και όπου κι αν βρεθεί, όχι απλά κάνει εντύπωση και γίνεται αγαπητός, αλλά χωρίς να πιέζει καταστάσεις, κατορθώνει να τις διαμορφώνει, διότι πολύ απλά, η γνώμη του γίνεται σεβαστή άμεσα!

3. Ζυγός ο αγαπητός!

Είναι ο κλασσικός Ζυγός: προσπαθεί πάντα να ισορροπήσει ανθρώπους και καταστάσεις, κάνει τον εαυτό του χίλια κομμάτια για χάρη τους, αγαπάει την ηρεμία, την αρμονία και την ομορφιά των ανθρώπων και των πραγμάτων, έχει αβρούς τρόπους, μιλάει πάντα λογικά, ξέρει να κάνει ντρίμπλες κι είναι ένα πλάσμα που θέλοντας και μη, θα το αγαπήσεις κάποια στιγμή.
Μισεί τα διλήμματα, αργεί να πάρει αποφάσεις, προτιμάει πάντα να έχει κάποιον άνθρωπο δίπλα του (όχι αναγκαστικά σύντροφο, έστω κι έναν φίλο), έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και προτιμάει αντί να κρατάει κακίες, να φεύγει μακριά.
Είναι ο Ζυγός, το καθαρό παιδί της Αφροδίτης, που απολαμβάνει τα ωραία, απωθεί τα άσχημα κι ελίσσεται με περισσή ευκολία ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις!

Διάβασε επίσης:

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο

Οι ομοιότητες του Ζυγού με τον Κριό θα σε εκπλήξουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved