Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός και ποια είναι εκείνα που δεν του «πάνε» καθόλου;

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;


ΖΥΓΟΣ + ΚΡΙΟΣ

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που είτε ισχύει η ρήση ότι τα αντίθετα έλκονται, είτε πολύ απλά, χωρίζουν ως δυο ξεμαλλιασμένοι πρώην εραστές!

ΖΥΓΟΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Παιδιά της Αφροδίτης με διαφορετικές όμως αντιλήψεις για την πίστη στον έρωτα: αγαπούν την ησυχία τους αμφότεροι, με τον Ζυγό να δηλώνει όμως fan του φλερτ κι εκεί έχουμε θέμα με τον Ταύρο! Να βάλω 2 κιλά έρωτα, ή να το αφήσω;

ΖΥΓΟΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ένας κόβει κι άλλος ράβει. Η υπέρτατη χαρά της αβάσταχτης ελαφρότητας του «είναι». Σε απλά ελληνικά, ψηφίζω να τα φτιάξουν!

ΖΥΓΟΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυο υπέροχα πλάσματα, που όμως όχι μόνο χάνονται στην μετάφραση, αλλά μπαίνουν ο ένας στα νεύρα του άλλου για λόγους παντελώς χαζούς. Εκτός κι αν έχουν απίστευτη χημεία, προβλέπω απίστευτη ταλαιπωρία. Άσε καλύτερα….

ΖΥΓΟΣ + ΛΕΩΝ

Το έχουμε ξαναγράψει: αυτοί οι δυο, είναι ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού: ψαχτείτε μόνο να μην έχει Καρκίνο πολύ ο Λέων και Σκορπιό πολύ ο Ζυγός!

ΖΥΓΟΣ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γειτονάκια με πολύ διαφορετική ιδιοσυγκρασία, που όμως έχουν πολλές πιθανότητες να φτιάξουν μια υπέροχη σχέση! Προσοχή όμως: ό,τι κάνετε, χωρίς πίεση…

ΖΥΓΟΣ + ΖΥΓΟΣ

Ίδια νοοτροπία, ίδιες αντιδράσεις, κι όμως, ενώ μοιάζει αρχικά ότι θα ευτυχίσει το ζευγάρωμα, στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν εξελίσσονται ως πρόσωπα και… μένουν ρέστοι! Όχι πάντα όμως!

ΖΥΓΟΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κι ενώ κι οι δυο λατρεύουν τα ταίρια τους, σπάνια θα καταλήξουν να λατρεύουν ο ένας τον άλλον! Γιατί; Επειδή ο Σκορπιός βλέπει με δυσπιστία την ελαφρότητα του Ζυγού κι ο Ζυγός δεν βλέπει με καλό μάτι, την απολυτότητα του Σκορπιού!

ΖΥΓΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκπληκτική σεξουαλική χημεία, τρελός έρωτας, αλλά δύσκολα εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Παρόλες τις προκλήσεις, ναι, είναι ένα πολύ καλό ζευγάρι με ωραία δυναμική!

ΖΥΓΟΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ χαρά μπορώ να δεχτώ στοιχήματα για το πόσο μπορούν αυτοί οι δυο να μείνουν αγαπημένοι! Σωστά το μάντεψες, όχι για πολύ: Ο Ζυγός είτε θα τον αποδεχτεί πλήρως τον Αιγόκερω (άρα όλα οκ), είτε… γειά σας!

ΖΥΓΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να αποκωδικοποιήσει τον Υδροχόο και να τα βγάλει πέρα μαζί του, είναι ο Ζυγός! Respect και ΔΕΟΣ!!!

ΖΥΓΟΣ + ΙΧΘΥΣ

Συνεννόηση φιστίκι, προθέσεις αγγελικές. Παρόλα αυτά, δεν κάνουν επαφή. Αν πιάσει όμως ο έρωτας τους, τότε θα είναι 2 ευτυχισμένα πλάσματα. ΑΝ. Μαγική λέξη το ΑΝ!

Διάβασε επίσης:

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο

Οι ομοιότητες του Ζυγού με τον Κριό θα σε εκπλήξουν!

7 πράγματα που κάνει ο Ζυγός κι είναι cool, άνετος κι ευτυχισμένος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved