Οι ομοιότητες του Ζυγού με τον Κριό θα σε εκπλήξουν!

Τι τους ενώνει;

Οι ομοιότητες του Ζυγού με τον Κριό θα σε εκπλήξουν!


Ζυγός εναντίον Κριού!

Οκ, πλάκα κάνω! Σε αυτό το άρθρο δεν θα εστιαστούμε στις διαφορές τους (που ομολογουμένως είναι αρκετές), αλλά στις ομοιότητές τους. Κι αν έπεσες από την καρέκλα σου, να σου πούμε πως, ναι, έχουν στοιχεία κοινά, τα οποία εκφράζουν με διαφορετικό ή παρόμοιο τρόπο!

1. Παρορμητικότητα!

Ναι, ο Κριός είναι παρορμητικός κι ορμητικός, αλλά δεν ξέρω γιατί απεμπολούμε τόσο εύκολα το γεγονός ότι ο Ζυγός είναι επίσης ένα παρορμητικό ζώδιο, που θα δράσει άμεσα, θα αντιδράσει και δεν θα περιμένει το τρένο να περάσει!

2. Ευστροφία!

Ο Ζυγός είναι διανοητικό παιδάκι (ζώδιο του αέρα, γαρ!), μα κι ο Κριός διαθέτει μυαλό ξυράφι! Αμφότεροι είναι έξυπνοι, γρήγοροι στην σκέψη και κόβει το μάτι τους, με την μοναδική διαφορά ότι ο Ζυγός είναι περισσότερο διανοητικός και φιλομαθής!

3. Έρως ανίκατε μάχαν!

Τι να τους κάνω που και ο Ζυγός και ο Κριός, ερωτεύονται στο πιτς φυτίλι! Σιγά μην το ψειρίσουν το θέμα και σιγά μην περιμένουν να προχωρήσει το πράγμα! Σε είδαν και τους άρεσες;;;; Ερωτεύτηκαν με την μια και είναι πανέτοιμοι να ζήσουν το δράμα του έρωτα από την αρχή μέχρι το τέλος! Αυτά είναι!

4. Thank you, next!

Μπορεί να ερωτεύονται εύκολα, αλλά έχουν ένα κακό! Ξε-ερωτεύονται (δηλαδή, ξενερώνουν) επίσης το ίδιο εύκολα! Κάτι δεν τους κόλλησε; Κάτι που είδαν ή άκουσαν, τους ενόχλησε; Άντε γεια και σ’ άλλα με υγεία!

5. Το είδα και μου άρεσε; Το θέλω!

Κάπως έτσι είναι η σχέση τους με τα χρήματα: καλοξόδευτα να είναι και σιγά μην τους μείνει ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα! Και οι δυο αγαπούν τις αυθόρμητες – μη προγραμματισμένες αγορές, ενώ αν ο Κριός ΔΕΝ έχει Ταύρο μέσα του κι ο Ζυγός ΔΕΝ έχει Σκορπιό, τα χρήματα μπαίνουν μέσα στις τσέπες τους κι είναι λες κι έχουν τρύπες!

6. Βαριέμαι, λέμε!

Ότι μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον τους ζωντανό για πάνω από 30 δευτερόλεπτα, θεωρείται πολύ πετυχημένο (ότι κι αν είναι αυτό: άνθρωπος, δραστηριότητα, κατάσταση). Τα παιδάκια αυτά, χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους κι αυτό σημαίνει ότι αγαπούν-χρειάζονται και θέλουν πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα!

Διάβασε επίσης:

7 πράγματα που κάνει ο Ζυγός κι είναι cool, άνετος κι ευτυχισμένος!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Ζυγό

Ατάκες που θα ακούσεις μόνο από Ζυγό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved