7 πράγματα που κάνει ο Ζυγός κι είναι cool, άνετος κι ευτυχισμένος!

Γι' αυτό είναι πετυχημένος, ευτυχισμένος, αγαπητός, περιζήτητος φίλος κι άνετος τύπος!

7 πράγματα που κάνει ο Ζυγός κι είναι cool, άνετος κι ευτυχισμένος!


Πάρε μαθήματα!

1. Δεν τον πολυνοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον. Δικαίωμα τους και πρόβλημα τους! Εκείνος σέβεται τη γνώμη όλων αλλά… δεν ζητάει τη γνώμη κανενός για τον εαυτό του!

2. Δε θα κάτσει να σκάσει για τα λάθη που έχει κάνει. Πήρε το μάθημα και προχωράει μπροστά. Δεν μεμψιμοιρεί και δεν χαλιέται για το χυμένο γάλα!

3. Προσπερνάει με χάρη και τα δικά σου λάθη, τα οποία και δε θα κάτσει να γράψει σε δεφτέρι, έτσι ώστε να τα ξεσκονίσει και να στα σερβίρει κάποια μελλοντική στιγμή. Είναι πολύ cool για να κάνει κάτι τέτοιο!

4. Οκ, θα στενοχωρηθεί με κάτι που δεν πήγε καλά, αλλά θα βρει το τρόπο να συνεχίσει, να ξεπεράσει ότι του μαυρίζει τη διάθεση και θα σκεφτεί μια λύση, ένα τρόπο να φέρει τη ζωή του στα ίσια. Είναι εγκεφαλικό πλάσμα και θα βρει τι πρέπει να κάνει!

5. Κρατάει θετική στάση απέναντι στη ζωή, αρνείται να συμμετέχει στη θεληματική μιζέρια κάποιων και στρέφει το πρόσωπο στον ήλιο!

6. Δεν κρατάει κακίες, μόνο αποστάσεις! Προτιμάει να μαζέψει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία από το να κάτσει να μαλώσει και να χαλαστεί!

7. Τέλος, ο Ζυγός, έχει ένα μεγάλο καλό: δε ζηλεύει ανθρώπους, δεν έχει κόμπλεξ, δεν τραβάει ζόρι εάν εσύ είσαι πιο καλός, όμορφος, πετυχημένος κτλ. Ποσώς δεν τον ενδιαφέρει να συγκριθεί με κανέναν, γιατί πολύ απλά, δεν βλέπει τη ζωή σαν έναν αέναο ανταγωνισμό! Cheers!

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Ζυγό

Ατάκες που θα ακούσεις μόνο από Ζυγό!

Fun facts για τον Ζυγό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved