Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Ζυγό

Ορίστε και μερικά χρήσιμα tips για να μην την χάσεις!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Ζυγό


Αυτά είναι τα πραγματάκια που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις για να την γοητεύσεις και να την κρατήσεις!

Dos

Για να την γοητεύσεις, πρέπει να έχεις κάτι το (θετικά) ξεχωριστό. Μπορεί να είσαι πολύ όμορφος, πολύ gentleman (αμφότερα γνωρίσματα της αρέσουν), αλλά αν δεν έχεις ξεχωριστό μυαλουδάκι (κι άρα τρόπο σκέψης-δράσης), μάλλον για ποτάκι σας βλέπω και μετά θα πει «Thank you, next!» Επομένως, ΜΥΑΛΟ θέλει!
• Φέρσου της σαν να είναι η μοναδική ΥΠΕΡΟΧΗ γυναίκα στον κόσμο! Οτιδήποτε άλλο, απλώς την αφήνει αδιάφορη κι εσύ γίνεσαι ένα με το ντεκόρ!
• Προτιμά τους άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση. Προσοχή όμως! Η αυτοπεποίθηση κι ο εγωκεντρισμός, είναι δυο πολύ ξεχωριστές έννοιες, κι ενώ λατρεύει τον άντρα που πατάει γερά στα πόδια του, απεχθάνεται τον παρτάκια!
• Βοήθησε την. Ακούγεται απλό και τετριμμένο, μα δεν είναι: η γυναίκα Ζυγός είναι η κλασσική περίπτωση Damsel in distress! Θέλει να την σώσεις (όχι κυριολεκτικά αναγκαστικά), για να μπορέσει να εκτιμήσει τις προθέσεις σου!

Don’t’s

• Μην την υποτιμάς, μην την κάνεις να αισθάνεται χαζή ή λίγη. Χαζή δεν είναι. Ούτε και μαζόχα φυσικά. Θα φας σουτ!
• Η τακτική «φτύστην και θα κολλήσει σα γραμματόσμο», μάλλον είναι άστοχη στην περίπτωση της γυναίκας Ζυγού. Φτύσε την και δες την τι όμορφα που θα απομακρυνθεί!
• Μην την αφήνεις μόνη της! Όχι γιατί θα σου κάνει λαδιά, αλλά γιατί αν ήθελε να έχει ένα ταίρι για να είναι μόνη της, θα κοιτούσε μόνο την πάρτη της και δε θα έδινε τα πάντα στο σύντροφό της.
• Σιχαίνεται τους καυγάδες, τις φωνές, τους τσαμπουκάδες. Ή της φέρεσαι σαν να είναι μπιμπελό (δεν είναι, αλλά πρόσεχε πως της μιλάς), ή τα μαζεύεις και πας αλλού!

Διάβασε επίσης:

Ατάκες που θα ακούσεις μόνο από Ζυγό!

Fun facts για τον Ζυγό!

Απορίες που μόνο ένας Ζυγός μπορεί να έχει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved