5 πράγματα που ο Ζυγός δεν ανέχεται!

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι μόνο 5 τα πράγματα που του γυρίζουν το ματάκι ανάποδα, αλλά ας μείνουμε στα πιο βασικά κι ας μην το πλατιάσουμε το θέμα!

5 πράγματα που ο Ζυγός δεν ανέχεται!


Ιδού η λίστα η κακιά!

1. Έχουμε ξαναπεί ότι δεν του κάθεται καθόλου καλά, η αγένεια. Αυτό όμως που τον βγάζει από τα ρούχα του είναι οι θρασύς άνθρωποι, εκείνοι που τους δίνεις δάχτυλο και παίρνουν και το χέρι μαζί! Αχ και να μπορούσε να τους μπουζούριαζε όλους σε ένα διαστημόπλοιο και να τους έστελνε να εξερευνήσουν άλλους γαλαξίες!

2. Όσους το έχουν τάμα να σπάνε νεύρα, είτε με την νευρικότητά τους, είτε με τα παράπονά τους, είτε επειδή εκείνο τους μυρίζει, το άλλο τους βρωμάει, αυτό είναι στραβό, εκείνο δεν τους αξίζει και η λίστα συνεχίζει στο άπειρο. Αγαπούλα, τραβάς ζόρι; No problem! Στο διαστημόπλοιο κι εσύ!

3. Κοντά στους άξεστους, χώσε κι όσους του φέρονται με τρόπο πονηρό, διότι όταν είσαι καλότροπος άνθρωπος (όπως είναι ο Ζυγός), ΛΟΓΙΚΑ, θα είσαι και κομματάκι βλάκας! Αμ, δε! Εσύ είσαι ΚΑΙ άξεστος και κουτοπόνηρος (απεχθές για τον Ζυγό ανθρώπινο είδος), άρα… μπες στην σειρά με τους άλλους…

4. Σιχαίνεται να τον πιέζεις να πάρει αποφάσεις. Όχι γιατί θα του πάρει αρκετό χρόνο για να ζυγίσει τα πράγματα (που θα του πάρει!), αλλά γιατί το μαμώτο της υπόθεσης είναι ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να τον πιέζει κανένας και για τίποτα!

5. Τέλος, ο Ζυγός μισεί την μοναξιά! Θέλει να έχει κάποιον να αγαπάει και να τον αγαπάει δίπλα του. Αν είναι να την παλέψει μόνος του, τότε θα πρέπει να έχει πολύ καλή ψυχολογία και να απασχολεί το νου του με πολλά, μα πάρα πολλά πράγματα, αλλιώς…

Διάβασε επίσης:

Παρθένος και Ζυγός: Ομοιότητες και διαφορές!

Τα τέσσερα συν ένα ζώδια που δεν μπορείς να «διαβάσεις»

Αντέχεις να ακούσεις αυτές τις αλήθειες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved