Παρθένος και Ζυγός: Ομοιότητες και διαφορές!

Γειτονικά ζώδια με μυαλό που παίρνει γρήγορα στροφές, αλλά πολύ διαφορετική ψυχολογία και δομή χαρακτήρα!

Παρθένος και Ζυγός: Ομοιότητες και διαφορές!

Η Παρθένος είναι ένα πρακτικό και έξυπνο μυαλό. Ο Ζυγός είναι κι εκείνος ένα καθαρά εγκεφαλικό ζώδιο, που όμως δεν ενδιαφέρεται να βάλει τα πράγματα γύρω του σε μια τάξη, αλλά όλα όσα υπάρχουν στο μυαλό του! Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ χύμα για τα γούστα της Παρθένου, ενώ η Παρθένος, μοιάζει αφύσικα άκαμπτη στα μάτια του Ζυγού!

Αμφότεροι μισούν τις διχόνοιες και τις διαφωνίες και κανένα από τα δυο δε θα τρέξει με χαρά να πλακωθεί στις σφαλιάρες! Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχεις του χεριού σου, αφού και τα δυο αυτά ζώδια, ξέρουν πώς να σε φέρουν στα μέτρα τους: ο Ζυγός με την πλάγια, ήπια, διπλωματική οδό, η δε Παρθένος, με τη σκληρή λογική της και την κοφτερή της γλώσσα!

Η Παρθένος πειθαρχεί και είναι αρκετά σκληρή με τον εαυτό της, ενώ ο Ζυγός, συγχωρεί στον εαυτό του πολλά και με δυσκολία θα τον πείσει να πειθαρχήσει! Προτιμά αντιθέτως, να κακομαθαίνει τον εαυτό του και συχνά-πυκνά, δε του χαλάει χατίρι!

Ο Ζυγός γυρεύει την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή του (στους ανθρώπους, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του). Η Παρθένος, παρόλο που εκτιμά όλα τα παραπάνω, δεν τα βάζει στην κορυφή της λίστα της, ενώ τα ιδανικά της και το να βαίνουν όλα καλώς και σωστά, αποτελεί πρώτη της προτεραιότητα!

Ο Ζυγός είναι εξωστρεφής, η Παρθένος αρκούντως μαζεμένη (τουλάχιστον στην αρχή). Ο Ζυγός επιθυμεί σφόδρα να έχει την αποδοχή των άλλων, κάτι το οποίο δεν απασχολεί ιδιαίτερα την Παρθένο.

Δες το βίντεο μας και μάθε πολλά ακόμα για αυτά τα δυο ζώδια με τρόπο, άκρως χιουμοριστικό!



Διάβασε επίσης:

Παρθένος εναντίον Ιχθύ: Μα πόσες διαφορές πια…

Τα τέσσερα συν ένα ζώδια που δεν μπορείς να «διαβάσεις»

Αντέχεις να ακούσεις αυτές τις αλήθειες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved