Παρθένος εναντίον Ιχθύ: Μα πόσες διαφορές πια…

Κάθομαι και τις μετράω. Δώσε βάση!

Παρθένος εναντίον Ιχθύ: Μα πόσες διαφορές πια…


1. Γίνομαι χαλί να με πατήσεις!
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Μα και για τους ΔΥΟ φυσικά! Και ο ένας και ο άλλος, είναι άνθρωποι που βοηθούν, με την διαφορά ότι η Παρθένος, θα το κάνει γιατί μπορεί κι ο Ιχθύς, επειδή είναι στη φύση του να συμπάσχει με τον άλλον και να θέλει να βοηθήσει. Σημείωσε εδώ ότι αμφότεροι θεωρούνται οι θεραπευτές του ζωδιακού!

2. Μα έχεις ένα χιουμοράκι καλέ!
Με διαφορά την σαρκαστική ατάκα θα στην πετάξει η Παρθένος, με το μυαλουδάκι της να στροφάρει γοργά κι έχει ωραίο στιλάκι κι υφάκι! Ο Ιχθύς όμως δεν πάει πίσω! Ξέρει να σερβίρει ατάκες και να φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σου, ενώ σκέφτεται και κάτι απίθανα πράγματα, που δε τα βάζει ο νους σου!

3. Μα να μην είσαι τόσο ντροπαλός!
Και τα δυο αυτά ζώδια, δεν τα λες εξωστρεφή! Είναι ντροπαλά στην αρχή (στην αρχή, τονίζω, κι όχι στην συνέχεια) μέχρι να βγουν από το καβούκι τους και να βρουν τα πατήματα τους. Ακόμα κι αν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι κοινωνικά, στην πορεία θα καταλάβεις ότι και οι δυο είναι τρομερά επιλεκτικοί και ενώ χαμογελούν σε όλους, παρέα κάνουν με ελάχιστους!

4. Δεν είναι ποτέ αρκετοί!
Πιστεύουν ότι ποτέ δεν είναι αρκετά καλοί, ή ότι αυτό που κάνουν είναι απόλυτα σωστό. Εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες: η Παρθένος πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά καλή γιατί είναι πολύ σκληρή με τον εαυτό της, ενώ ο Ιχθύς επειδή εσφαλμένα, δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση…

5. Είναι people pleasers!
Δηλαδή, και οι δυο θέλουν να ικανοποιούν τους άλλους, να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι μαζί τους και για αυτό το λόγο, βάζουν τον εαυτό τους –πολλές φορές- σε δεύτερη μοίρα! Κακώς βέβαια…

6. Τέλος, διστάζουν να εκφράσουν τα αισθήματα τους, με τον Ιχθύ όμως να πετάει που και που τίποτα σπόντες, αλλά η Παρθένος, μούγγα! Σιγά μη σου πούνε αυτό που πρέπει να μαντέψεις! (Μα κι εσύ να μην μυρίζεις τα νύχια σου)!
Από εκεί και πέρα, το χάος! Είναι δυο ζώδια που εκφράζουν τη λογική ο ένας, το πνεύμα ο άλλος. Η Παρθένος είναι γειωμένη και πρακτική, ο Ιχθύς είναι απογειωμένος, με πλούσια φαντασία και μυαλό που δουλεύει σε άλλες συχνότητες και με άλλους ρυθμούς.

Διάβασε επίσης:

Οι πίτες της Παρθένου

Τα τέσσερα συν ένα ζώδια που δεν μπορείς να «διαβάσεις»

Τι θα συνέβαινε εάν η Παρθένος κυβερνούσε τον κόσμο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved