Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 51' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 45' 02" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 06' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 08' 18" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 08' 55" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 03' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 08' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 37' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 33' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 02' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 04' 32" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι θα συνέβαινε εάν η Παρθένος κυβερνούσε τον κόσμο;

Μπορείς να το φανταστείς;

Τι θα συνέβαινε εάν η Παρθένος κυβερνούσε τον κόσμο;

1. Θα έτρεχε μόνη της Υπουργείο Υγείας, Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών με τρελή επιτυχία, ενώ κάθε χρόνο, θα ήταν υποχρεωτική η κολονοσκόπηση για ΟΛΟΥΣ! 

2. Η μόλυνση του περιβάλλοντος θα ήταν μια θολή ανάμνηση του παρελθόντος, αφού η Παρθένος θα καθάριζε και θα έβαζε σε τάξη τα πάντα! Επίσης, η Marie Kondo (εκείνη η συμπαθέστατη Γιαπωνεζούλα που σου μαθαίνει πως να αποσυμφορίζεις το σπίτι σου από περιττά αντικείμενα, ρούχα κτλ.), θα μεταφραζόταν και θα διδασκόταν στα σχολεία όλης της χώρας από την Α’ Δημοτικού! Αποτέλεσμα; Η χώρα όλη θα λαμποκοπούσε από καθαριότητα!

3. Φτώχεια καταραμένη δε θα υπήρχε πλέον, αφού η αποτελεσματική Παρθένος, θα είχε κάνει τους λογαριασμούς της (θυμάσαι ότι τρέχει και το Υπουργείο Οικονομικών;), έτσι ώστε να μην υπάρχουν φτωχοί, άσε που, λόγω μεγάλης καρδιάς, δε θα επέτρεπε να υπάρχει άνθρωπος που να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα!

4. Η γραφειοκρατία, θα καταργούταν με νόμο του κράτους, αφού πολύ απλά η Παρθένος, θα την κήρυττε παράνομη και παράλογη! Το ίδιο θα συνέβαινε και με παράλογους νόμους και λοιπές χαριτωμένες διαδικασίες!

5. Το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας, θα επέστρεφε στα σχολεία, αφού –σύμφωνα με την Παρθένο- είναι πιο σημαντικό να μπορείς να φέρνεις βόλτα το σπιτικό σου, από το να μαθαίνεις περιττές γεωμετρίες!

6. Οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργούσαν άψογα, ενώ οποιοδήποτε λάθος από την πλευρά του Δημοσίου ή του Πολίτη (μιλάμε για σοβαρό λάθος), θα διορθώνονταν μέσα σε 24 ώρες!

Τελικά, σαν να μου αρέσει ο τρόπος που διοικεί η Παρθένος!

Διάβασε επίσης:

Αναλύουμε την Παρθένο σε ποσοστά!

7 πράγματα που η Παρθένος δεν ανέχεται με τίποτα

Να γιατί η Παρθένος είναι το καλύτερο ζώδιο

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved