7 πράγματα που η Παρθένος δεν ανέχεται με τίποτα

Δεν τα κάνει και δεν τα γουστάρει!

7 πράγματα που η Παρθένος δεν ανέχεται με τίποτα


Εάν θέλεις να παραμείνεις ή να γίνεις φίλος της, δεν κάνεις τα παρακάτω!

1. Δεν θέλει να αναπνέεις δίπλα της 24 ώρες το 24ωρο! Έχουμε ξαναπεί ότι έχει πολλά κοινά σημεία με τον Σκορπιό κι τον Αιγόκερω κι ένα από αυτά είναι ότι ΘΕΛΕΙ το χώρο και το χρόνο της.

2. Δεν αντιδρά καλά όταν μυριστεί ότι πας να την ξεγελάσεις. Βγαίνει στην επίθεση και σε τελειώνει σε μισό βλεφάρισμα!

3. Δεν ανέχεται να την χρησιμοποιείς για να πετύχεις το σκοπό σου. Μίλα και ζήτα τη βοήθεια της, ή ζήτα να σου καλέσουν ένα ασθενοφόρο μόλις το μάθει.

4. Δεν γουστάρει να γίνεται η κακιά ή η ξινή της υπόθεσης με άτομα που δεν στροφάρουν, αλλά επειδή ΔΕΝ της επιτρέπει το IQ της να το βουλώσει κιόλας, αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο της αντιπαθητικής και το ΜΙΣΕΙ!

5. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να κάνει πίσω σε θέματα ηθικής ή ιδεών. Ό,τι πιστεύει το έχει ψάξει κι άρα το έχει ιερό. Δεν θα χαμογελάσει και δεν θα κάνει από ντροπή ένα βήμα πίσω, όποιος κι αν είσαι, όσο κι αν το θέλεις! Τσου! Θα πει εκείνο που εκείνη θεωρεί σωστό και δίκαιο!

6. Δεν θα χαλαρώσει και ΔΕ θα πάψει να ανησυχεί (άλλωστε για αυτό το λόγο το μυαλό της δουλεύει σαν παίζει σκάκι κι είναι δυο βήματα μπροστά από όλους), επομένως ΜΗΝ την πρήζεις: ΔΕ θα κάνει σε κανένα τη χάρη να αράξει!

7. Τέλος, ΔΕΝ θα κάνει σε κανέναν τη χάρη να εκδηλώνει υπέρμετρα ό,τι αισθάνεται και ναι, διατηρεί το δικαίωμα της να ΜΗΝ απλώνει την καρδούλα της και τα συναισθήματά της σαν τραχανά για τα βλέπουν όλοι!

Διάβασε επίσης:

Να γιατί η Παρθένος είναι το καλύτερο ζώδιο

Ατάκες που κάθε Παρθένος θα μπορούσε να ξεστομίσει!

Με ποια ζώδια ταιριάζει η Παρθένος και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved