Με ποια ζώδια ταιριάζει η Παρθένος και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;

Η Παρθένος είναι ένα επιλεκτικό παιδάκι και καλά κάνει!

Με ποια ζώδια ταιριάζει η Παρθένος και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;


Θέλεις να δούμε με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα και με ποια στρέφει το κεφαλάκι από την άλλη;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΚΡΙΟΣ

Εάν πάρεις έναν γκασμά και βαρέσεις δυνατά την Παρθένο και χάσει πλήρως τα λογικά της, ναι, αυτοί οι δυο μπορούν να ζήσουν έναν έρωτα όλο τρέλα! Γράψε λάθος! Ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα και μετά bye bye!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Θα τους δώσω 10 για το concept, 8 για την χορογραφία και 9 για την εκτέλεση. Όταν βρεθούν στην ίδια σελίδα, κατεβάζουν αγγελάκια. Το θέμα είναι ότι η Παρθένος ανοίγεται πιο δύσκολα κι ο Ταύρος περιμένει πώς και πώς να βρέξει συναίσθημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν κόβουν φλέβα ο ένας για τον άλλον και για την ακρίβεια, κόβουν άνετα και την καλημέρα! Αν όμως τα ατομικά ωροσκόπια του καθενός θέλουν, η ένωση πετυχαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γνωριστούν, θα ψιλοαπωθηθούν και στην πορεία, θα καταλάβουν ότι ο καθένας κρύβει περισσότερη χάρη από όση αρχικά είχε εκπέμψει! Ναι, παίζει και να γίνουν μούρλια ζευγαράκι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΛΕΩΝ

Η Παρθένος δεν αγαπά τις φανφάρες. Μάντεψε ποιος ψοφάει για αυτές όμως! Ακριβώς! Αν η Παρθένος έχει Λέοντα και ο τελευταίος πολύ Παρθένο, oui, κάτι θα ανθίσει. Αλλιώς, δυο ξένοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η ένωση δυο ίδιων ζωδίων, έχει θετικό πρόσημο! Αυτοί οι δυο μπορούν να φτιάξουν σχέση μούρλια, σχέση που δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή! Thumbs up!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΖΥΓΟΣ

Η Παρθένος προετοιμάζεται στην ζωή για το χειρότερο και ελπίζει για το καλύτερο. Ο Ζυγός απλώς βλέπει τα πράγματα θετικά. Ο εξωστρεφής Ζυγός, ανεβάζει αρκετά την ψυχολογία της Παρθένου, ενώ της μαθαίνει και πως να χαλαρώνει. Ναι, η σχέση έχει μέλλον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυο εμμονικοί σε σχέση, μας κάνουν δυο ευτυχισμένες διαταραχές, που δίνουν ο ένας στον άλλο το χώρο και το χρόνο του, συμμετέχει ο ένας στις δραστηριότητες-εμμονές του άλλου, κι ο καιρός κυλάει, έτσι όμορφα! Να το πάρεις το κορίτσι! (ή το παλικάρι!)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπούν να μιλούν για ιδέες, να εξερευνούν νέες θεωρίες και –αρχικώς- η Παρθένος ξελογιάζεται από τον δυναμικό Τοξότη, ενώ ο τελευταίος, θεωρεί ότι βρήκε άνθρωπο να ακουμπήσει πάνω του. Αρχικώς! Διότι όταν όλη η νεραϊδόσκονη καταλαγιάσει, θα καταλάβουν ότι ο τρόπος σκέψης και δράσης τους είναι τόσο διαφορετικός, που μάλλον είναι δυο ξένοι που αγαπήθηκαν πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η σχέση που βασίζεται στην λογική, στην πραγματικότητα, στην αμοιβαία εκτίμηση, σε κοινό τρόπο σκέψης. Ακούγεται βαρετή σχέση κι όμως δεν είναι: έχουν κι οι δυο τα κουμπιά τους κι όταν ο ένας πατήσει εκείνα του άλλου, τότε… let the games begin!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν η Παρθένος αγαπήσει τον αδάμαστο Υδροχόο κι εκείνος ανταποδώσει την αγάπη, στην πορεία η σχέση θα περάσει πολλά crash tests και δεν ξέρω αν θα τα αντέξει. Μπα, άσε καλύτερα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ + ΙΧΘΥΣ

Οι δυο θεραπευτές του ζωδιακού, μπορούν να αγαπήσουν ο ένας τον άλλον με τρελή ένταση, να φτιάξουν σούπερ δυνατή σχέση και να ζήσουν σε πλήρη αρμονία! Αυτό, ή η Παρθένος θα αρπάζεται κάθε τρεις και λίγο με τον Ιχθύ κι ο τελευταίος θα πάθει ασφυξία από την λογική της Παρθένου!

Διάβασε επίσης:

Οι 4 διαφορετικοί τύποι Παρθένου

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας Παρθένου

15 πραγματάκια για την Παρθένο που μπορεί και να σε εκπλήξουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved