Οι 4 διαφορετικοί τύποι Παρθένου

Σε ποιον ανήκεις;

Οι 4 διαφορετικοί τύποι Παρθένου


Διάβασε και πες με ποιον τύπο ταυτίζεσαι περισσότερο και με ποιον λιγότερο!

1. Παρθένος η κοφτερή!

Είναι η Παρθένος με το κοφτερό μυαλό, την ξυραφένια γλώσσα και το θάρρος ζωγραφισμένο στο λαμπερό πρόσωπό της. Δεν μασάει μια, για την ακρίβεια, μασάει και φτύνει όσους και όσα πάνε να της τη βγουν πλαγίως. Δεν είναι δεικτική, μα αν νιώσει ότι δέχεται επίθεση, κατεβαίνει στη μάχη με όλα της τα όπλα! Είναι γενναία ψυχή, κομμάτι ανυπότακτη, μα αρκούντως τρυφερή, απλώς αυτό το τελευταίο, το κρατάει δώρο προσφοράς μόνο για όσους αγαπάει, εκείνους που συνειδητά έχει επιλέξει να τους δώσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Με λόγια απλά, ο τύπος αυτός της Παρθένου, έχει χρυσή καρδιά σε απόλυτο συνδυασμό με μεγάλα… κότσια!

2. Παρθένος η καθαρόαιμη!

Το μυαλό στροφάρει κι η καρδιά της σηκώνει τα βάρη και τις ευθύνες πολλών, πάρα πολλών ανθρώπων. Παρόλα αυτά, δεν αγκομαχάει, δεν παραπονιέται, αντιθέτως, όχι μόνο τραβάει κουπί, αλλά ό,τι αναλαμβάνει, το φέρνει εις πέρας, παραδίδοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το κάνει σαν να μην ίδρωσε καθόλου! Το μάτι της κόβει, η κρίση της κι η κριτική της, είναι ιδιότητες άριστα ακονισμένες και φυσικά, έχει και τα κουσουράκια της: είναι εκνευριστικά περφεξιονίστρια, σκληρή με τον εαυτό της, ελαφρώς ή βαρέως μυγιάγγιχτη, μα όλα αυτά, τα ισοσκελίζει με την τόσο αγαπητή της προδιάθεση, να προσφέρει, να βοηθάει, να ξελασπώνει τους άλλους!

3. Παρθένος η γοητευτική!

Μοιάζει πολύ με Ζυγό έχει ομορφιά, χάρη, έναν υπέροχο, ξεχωριστό αέρα, ένα ωραίο μυαλό (που όμως δεν το διαφημίζει) κρατά χαμηλούς τόνους, μα από όπου κι αν περάσει, αφήνει το άρωμα και την εικόνα ενός πλάσματος που κάθε κίνηση του και κάθε του λέξη, είναι εξαιρετικά φροντισμένα και σε κάνουν να την… ψιλοζηλεύεις! Δεν θα σου πω ότι είναι λεπτεπίλεπτη, αλλά είναι σίγουρα άκρως γοητευτική και δεν περνά ποτέ απαρατήρητη! Πρόσεχε όμως, γιατί όταν αρχίζει να παίζει παιχνίδια, παίζει για να κερδίσει, τουτέστιν, είναι κομματάκι… επικίνδυνη!

4. Παρθένος η μικρή κατάσκοπος!

Παρατηρεί τα πάντα και τα καταγράφει, είναι ο ήσυχος τύπος που δε τον κόβει το μάτι σου, αλλά στο τέλος, όλα τα έχει σφάξει κι όλα τα έχει μαχαιρώσει! Δε θα σου βγάλει νύχια ή γλώσσα, εκτός κι αν την φέρεις στα άκρα. Το μόνο πράγμα που την ευχαριστεί ακραία, είναι να την αφήνεις στην ησυχία της, να κάνει τα δικά της. Λατρεύει τη ρουτίνα της κι ορίζει μόνη της τη ζωή της σε μεγάλο βαθμό. Είναι τρομερά ανεξάρτητη, περνάει πάντα το δικό της κι υποχωρεί μονάχα όταν την πείσεις ότι σου έχει πληγώσει τα συναισθήματά σου! Μοιάζει με Σκορπιό που περιμένει στα σκοτάδια, αλλά είναι μια ήρεμη και συγκροτημένη Παρθένος, που γεμίζει την ατζέντα της με… παρατηρήσεις!

Διάβασε επίσης:

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας Παρθένου

15 πραγματάκια για την Παρθένο που μπορεί και να σε εκπλήξουν!

Λέων VS Παρθένου: Πόσο διαφέρουν και πού μοιάζουν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved