Γυναίκα Λέων: Το εντυπωσιακό πλάσμα που δεν πρέπει να χάσεις από τη ζωή σου!

Τι κάνεις και τι να μην της κάνεις, έτσι ώστε να σε κοιτάει με θαυμασμό κι όχι με… λύπηση!

Γυναίκα Λέων: Το εντυπωσιακό πλάσμα που δεν πρέπει να χάσεις από τη ζωή σου!


Πάμε λοιπόν!

Dos!

• Θέλει να την αγαπήσεις με όλη σου την καρδιά! Δεν είναι αυτονόητο, μήτε κλισέ: η γυναίκα αυτή, θέλει να σε δει να τα δίνεις όλα για τον έρωτα της! ΑΓΑΠΑ την!

• Δέξου την όπως είναι! Είναι ένας πληθωρικός χαρακτήρας και δεν το κρύβει, ούτε θα προσποιηθεί ποτέ ότι είναι κάτι άλλο. Άρα, εφόσον είναι σωστή και καθαρή μαζί σου από την πρώτη στιγμή, ή την αποδέχεσαι όπως είναι, ή φεύγεις εσύ. Εκείνη δε θα αλλάξει για κανέναν.

• Κι αυτό με φέρνει εδώ: Της αρέσουν οι δυνατοί άνθρωποι! Είναι κι η ίδια ένας τέτοιος κι έλκεται από όσους έχουν δυνατό μυαλό, καρδιά, ψυχή, χαρακτήρα. Για να κάτσεις δίπλα της, θα πρέπει να μην αισθάνεσαι απειλή από την προσωπικότητα της!
Προσοχή όμως! Δεν θέλει σκληρότητες, αλλά αγαπάει την δύναμη. Νιώθει ασφάλεια!

• Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα! Θα γίνεις το επίκεντρο του κόσμου της κι ότι κάνει, θα το κάνει για εσένα. Τι να κάνεις εσύ; Να απολαύσεις τη φροντίδα της και να της ΔΕΙΞΕΙΣ ότι κι εκείνη είναι σημαντική για εσένα. Μην το παίζεις πασάς.

• Λατρεύει τα δώρα! Όχι, δεν κατάλαβες: είτε της πάρεις ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, είτε της πάρεις μια σοκολάτα, εκείνη θα χαρεί το ίδιο. Θέλει κι έχει ανάγκη να της δείχνεις ότι την σκέφτεσαι, ότι θέλεις να είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη, χαμογελαστή. Φαντάσου την σαν ένα μικρό κοριτσάκι, που ενθουσιάζεται κάθε φορά που της δείχνεις το ενδιαφέρον σου. Απλό!

Don’ts

• Έχει ένα χάρισμα: μυρίζεται τις λαλακίες από μίλια μακριά! Κανάκεψέ την, της αρέσει. Πήγαινε να την δουλέψεις όμως και θα σε καταλάβει στο λεπτό. Μετά, θα στην πει άγρια.

• Οριακά, μπορείς να την ανταγωνίζεσαι. Πέρνα τη λεπτή γραμμή (μη με ρωτάς που είναι) και θα τη δεις να μετατρέπεται σε Ninja με διδακτορικό στο ξεκοίλιασμα! Κοινώς, κράτα την σε εγρήγορση, αλλά μην την φέρνεις στα άκρα. ΛΥΣΣΑΕΙ!

• Όταν κάνει κάτι λάθος, ή δεν κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει, σου έχω μια ωραία πρόταση: Κάνε ΕΣΥ το παπί. Εκείνη, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί το λάθος της, άρα ή θα φταις εσύ, ή θα… φταις εσύ. Άλλη επιλογή, δεν υπάρχει!

• Αυτό που έχει σκεφτεί, θα το κάνει. Είναι το τύπος γυναίκας, που όταν πάρει κάτι απόφαση, θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για το πετύχει. Άρα, μην γίνεις ποτέ τροχοπέδη στη ζωή της. Ή στο πλάι της, ή απέναντί της.

• Μην διανοηθείς σε ερωτευμένη Λιονταρίνα, να αρχίσεις να μασάς τα λογάκια σου. Η Λιονταρίνα είναι σταθερή, θέλει δέσμευση. Αν θέλεις να παίξεις, πήγαινε αλλού. Τούτη εδώ, είναι παιχνιδιάρα στον έρωτα, μα ΠΙΣΤΗ στην αγάπη!

Διάβασε επίσης:

3 λόγοι για να ερωτευτείς τον ΚΑΘΕ ζωδιακό άντρα!

Ατάκες που ταιριάζουν γάντι σε έναν Λέοντα

Οι 3 τύποι Λιονταριού: Σίγουρα έχεις συναντήσει έναν από όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved