Οι 3 τύποι Λιονταριού: Σίγουρα έχεις συναντήσει έναν από όλους!

Δεν υπάρχει ένας μόνο Λέοντας! Το ήξερες;

Οι 3 τύποι Λιονταριού: Σίγουρα έχεις συναντήσει έναν από όλους!


Ε, μάθε το! Μεταξύ μας, σε κάθε ζώδιο συναντάς τρείς κι ίσως και παραπάνω τύπους, αλλά σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσω για το Λιοντάρι που αγαπάμε πολύ!

Ξεκινάμε!

1. Λέων, ο ήσυχος!

Πες μου ότι δεν έχεις συναντήσει Λιοντάρι που όταν το ρώτησες τι ζώδιο είναι και σου απάντησε «Λέων», πίστεψες για μερικά δευτερόλεπτα ότι τον έχουν υιοθετήσει, αλλά ξεχάσαν να του το πούνε! Είναι εκείνο το Λιοντάρι που έχει αυτοπεποίθηση, πατάει γερά στα πόδια του, κάνει σίγουρα βήματα, αλλά είναι ήσυχος τύπος, χαμηλών τόνων, τετράγωνος στη λογική του κι αν έπρεπε να στοιχηματίσεις, θα έλεγες ότι ανήκει σε ζώδιο της Γης! Δεν ψωνίζεται, βλέπει τα πράγματα όπως είναι και απαντά με θάρρος και αποφασιστικά στις προκλήσεις. Παρόλα αυτά, δεν διαφημίζει ούτε λεπτό τα κατορθώματα του!

2. Λέων ο τρυφερός!

Χαρούμενη και θετική αύρα, με μια γλύκα, που σε κάνει να θέλεις να τον φιλήσεις! Αισιόδοξος, τρυφερός, μα και σχετικά μαζεμένος, δεν εμπιστεύεται εύκολα, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο κοινωνικό ή ευχάριστο. Σταθερός στα αισθήματα του, περήφανος, μα όχι ξιπασμένος. Παρόλο που κρατά σχετικά χαμηλό προφίλ, αυτό δεν σημαίνει ότι τον περνάς στο ντούκου. Είναι ο άνθρωπος που πραγματικά χαίρεσαι να τον έχεις στη ζωή σου, γιατί ξέρεις ότι θα είναι ένας καλός, πιστός φίλος, μια μεγάλη καρδιά, μια ζεστή αγκαλιά! Θυμίζει ζώδιο του νερού με πολλή δόση Λιονταριού!

3. Λέων ο κλασσικός!

Αποκλείεται να τον περάσεις για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο: περπατά με το κεφάλι ψηλά, περπατά και τρίζουν τα μπετά, περπατά με την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου που ξέρει ποιος είναι, που πάει και που θέλει να βρεθεί. Είναι εξωστρεφής και δεν κρύβεται ποτέ. Κοιτά με θάρρος τη ζωή και αν χρειαστεί, θα βαρέσει και την μπουνιά στον τοίχο! Δεν μασάει τα λόγια του, αλλά δεν θα προσβάλλει κάποιον με στόχο να τον πληγώσει. Είναι καθαρή δύναμη, γίνεται γρήγορα αγαπητός και πάντα, μα πάντα ξεχωρίζει!

Διάβασε επίσης:

10 fun facts για τον μοναδικό Λέοντα!

Το Fight Club των ζωδίων!

Συγκρίνουμε τον Λέοντα με τον Καρκίνο: Μήπως δεν είναι και τόσο διαφορετικοί;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved